Hyra bostad

Förvalta din bostad

Säkert & tryggt att hyra bostad i Stockholm

Att hyra bostad i Stockholm är inte alla gånger så lätt. På Glob Fastigheter ger vi dig professionell och personlig vägledning och ser till att du är i goda händer när du söker ny bostad. Förutom att hitta din nya bostad gör vi kontrollerna så att uthyrningen är godkänd. Vi bokar visningar och vi säkerställer att avtal är formulerade och skrivna på rätt sätt. Enklare kan det knappast bli. Det enda du behöver göra för att kunna hyra bostad i Stockholm är att gå på förbokade visningar och bestämma dig för vilken bostad som passar. Enklare och säkrare kan det inte bli

Hyra bostad i Stockholm – Gör intresseanmälan

Som hyresgäst kan de ofta kännas både jobbigt och otryggt att hyra bostad i andrahand. Du ställs ofta inför en hel del frågor och mycket arbete. Allt detta slipper du genom att låta oss hitta din nya bostad. Anmäl bara ditt intresse via formuläret och beskriv vilken typ av bostad du eller din familj söker.

Vi matchar sedan din profil mot inkommande nya objekt vilket gör att du/ni alltid får förtur på nya lediga bostäder. På så sätt annonseras inte alla våra bostäder via vår hemsida eller på den öppna marknaden utan matchas ofta direkt mot befintliga intresseanmälningar. Har vi för tillfället inga bostäder som matchar dina önskemål kan vi även mot en mindre avgift arbeta  aktivt för att hitta en bostad som passar.

priser

Söker du hyresbostad?
Låt oss veta så letar vi rätt objekt till dig!

Registrera intresseanmälan här under

Compare

Enter your keyword