Flyttstädning i Stockholm

Picture showing happy adult couple moving out or in to new home

Vi gör det enkelt – Boka flyttstädning hos oss

Vi är specialister på flyttstädning i Stockholm och för oss är det viktigt att du som kund blir 100% nöjd och det ska vara enkelt och bekvämt att beställa flyttsädning från oss. . Priset  beräknas med ett fast pris per kvm och är du berättigad till RUT-avdrag blir priset mycket förmånligt. Vi sköter allt från pappersarbete med RUT -avdraget, en smidig hantering av nycklar och självklart en förstklassig städning med full garanti.

För att allt ska bli så lätt och enkelt för dig som kund sköter vi kontakten med den inflyttande köparen eller hyresgästen och stämmer av att denne är nöjd innan vi sänder fakturan till dig. Vår målsättning är att du helt ska slippa tänka på detta efter att du beställt flyttstädningen från oss.

Flyttstädning av din bostad

Det är ofta både jobbigt och tidskrävande att flytta samtidigt som det finns mycket att tänka på. En sådan sak är att flyttstädning blir utförd på rätt sätt.

Det är hyresgästens ansvar att se till att bostaden är i gott skick vid utflyttning. Därför är det extra viktigt att det blir ordentligt och noggrant utfört.

Om du du funderar på att själv städa finns det en hel del att tänka på. En flyttstädning är en extremt grundlig städning. Den innefattar betydligt många fler moment än den vanliga storstädningen och den tar ofta betydligt mycket länge tid än man kan tro. Läs checklista för flyttstädning här

Anlita proffs

Vårt systerföretag Flyttstäd24 erbjuder flyttstädning i Stockholm till fasta låga priser.och med fullständig garanti.

priser
hyra2

Erfarenhet ger lyckat resultat

Våra erfarna och kunniga medarbetare vet vad som krävs för att lyckas med en flyttstädning. Vi vet att vårt resultat blir det bästa och därför ger vi alltid en NÖJD-KUND-GARANTI

Att flytta är både jobbigt och stressigt. Att dessutom få tiden att räcka och orken att själv göra sin städning är inte alltid så lätt. En flyttstädning är ett krävande och omfattande arbete vilket kräver både tid, kunskap och en lång erfarenhet. När ni lämnar ert uppdrag till oss ska ni känna er helt trygga och nöjda med resultatet. I vår flyttstädning ingår allt material och fönsterputs. Din köpare eller nya hyresgäst ska mötas av ett skinande hem och du kan lägga all din energi på ditt nya boende.

Luta dig lugnt tillbaka när du ska flytta & låt oss flyttstäda din bostad

Boka enkelt din flyttstädning online

Compare

Enter your keyword