Flyttstädning

Flyttstädning i världsklass

Att flytta kan vara nog så jobbigt, tidskrävande och stressigt. Att få tiden att räcka till,  inspirationen att flöda och orken att hinna städa är inte alltid så lätt. Vi hjälper er med detta på ett enkelt och smidigt sätt.

Kontakta oss redan idag så sköter vi resten!

 

Kontakta oss här

Koppla av – Vi gör det enkelt för dig!

För oss är det viktigt att det är enkelt för dig. Priset för flyttstädning beräknas med ett fast pris per kvm och är du berättigad till RUT-avdrag blir priset mycket förmånligt. Vi sköter allt från pappersarbete med RUT -avdraget, en smidig hantering av nycklar och självklart en förstklassig städning.

Vi sköter sedan kontakten med den inflyttande köparen eller hyresgästen och stämmer av att denne är garanterat nöjd innan vi sedan sänder fakturan till dig. Vår målsättning är att du ska slippa tänka på detta efter att du beställt flyttstädningen från oss.

Vi på Glob Fastigheter har ända sedan 1994 arbetat med förvaltning och uthyrning av privatbostäder vilket genom åren resulterat i 1000-tals kontroller och besiktningar av flyttstädning. Med den erfarenheten vet vi vad som krävs av en flyttstädning och därför utför vi alltid våra städningar efter  Mäklarsamfundets rekommendationer. Givetvis lämnar vi alltid garanti och fasta priser på våra arbeten.

Compare

Enter your keyword