Ska du hyra ut din bostad

Ska du hyra ut din bostad och jobba i ett annat land eller på annan ort? Då har du kommit helt rätt.

Hyr ut din bostad medans du är utomlands eller på annan ort – Vi på Glob Fastigheter sköter allt

Som hyresvärd vill man alltid känna sig trygg när man hyr ut sin bostad. Särskilt om man dessutom ska flytta utomlands eller till annan ort. Då är de viktigt att man har rätt hyresgäst som betalar hyran i tid och som tar hand om bostaden så som sin egen. Dock är arbetet som hyresvärd ofta inte slut vid att ha funnit den rätta hyresgästen och allra helst om du befinner dig långt från din bostad. Vad händer om hyresgästen säger upp sig, om någon vitvara går sönder, om värmen slutar fungera eller det blir stop i avloppet. Ja då måste någon kunna åtgärda problemen.

Med vår kompletta uthyrningstjänst kan du koncentrera dig på dig själv, lugnt luta dig tillbaka och låta oss sköta hela jobbet.

Vi sköter allt från marknadsföring, visningar, kontraktshantering, deposition, flyttstädning, besiktning, fotografering till att förvalta din bostad när du är bortrest. Om hyresgästen dessutom skulle säga upp sig under din bortavaro ser vi till att börja om processen med uthyrningen utan att du behöver engagera dig. Ni som fastighetsägare/bostadsinnehavare är dock alltid med i processen i den mån ni vill eller kan och då ofta via mail.

Om ni inte redan hunnit flytta från bostaden så boka ett gratis hembesök så berättar vi mer hur det fungerar. Om du redan åkt iväg är det inga problem. Kontakta oss via mail eller telefon så löser vi det på bästa sätt.

Vill du ta din andrahandsuthyrning till en helt ny nivå?

Vill du dessutom hyra ut din bostad tryggt, säkert och enkelt? Då ska du boka ett gratis hembesök där vi berättar hur de går till.

BOKA DITT HEMBESÖK HÄR

Compare

Enter your keyword