Priser

Hyresvärd – Totaltjänst med förvaltning

Vår tjänst innebär en fullskalig tjänst som passar perfekt för er som exempelvis flyttar utomlands, till annan ort eller för er som inte har tid eller lust att lägga ner all den tid som det ofta innebär att hyra ut sin bostad och sedan vara behjälplig under hela uthyrningsperioden. Tjänsten innebär att Glob Fastigheter  startar med ett besök i er bostad. Vi tror på det personliga mötet och därför underlättar det betydligt att vi på plats kan gå igenom bostaden, diskutera marknaden, göra analyser, boka eventuellt en fotograf och tar fram underlag för att på bästa sätt kunna beskriva er bostad i vår kraftfulla marknadsföring. Ni kan också på ett lättare sätt bekanta er med oss och hur vi arbetar och vi kan tydligare beskriva vad som är viktigt att tänka på.

Efter vårt möte startar vi en kraftfull marknadsföring och det dels till företag, ambassader och andra institutioner och kontakter som vi genom åren arbetat med och  vi marknadsför er bostad via flera stora kanaler på nätet. Vi tar sedan hand om alla inkommande intresseanmälningar och matchar dem mot just ditt objekt. Vi går igenom familjestatus, ekonomi, arbetsförhållande och genomför alltid en kreditupplysning och inhämtar eventuellt arbetsgivarintyg. Vi sköter visningar och vi hjälper till med kontraktshanteringen med bilagor som behövs. Innan hyresgästen sedan flyttar in genomför vi en skriftlig besiktning som kompletteras med bilder.

När vi sedan hittat rätt hyresgäst som betalar hyran i tid och som tar väl hand om er bostad är det sällan arbete tar slut där. Vad händer om en hyresgäst säger upp sig och man själv befinner sig utomlands, hur gör man om en tvättmaskin eller diskmaskin går sönder eller att ett rör börjar läcka. Ja, det kan hända mycket i en bostad och då är det skönt att kunna ha någon på plats som kan lösa alla problem som kan uppkomma.

Glob Fastigheter finns med andra ord med under hela uthyrningsperioden från första tanke på uthyrning till att ni inte hyr ut er bostad längre. För detta tar vi endast en månatlig avgift beroende på vilken typ av bostad ni hyr ut.

Hus/Villa

1290 kr/mån

Radhus

990 kr/mån

Lägenhet

790 kr/mån

Endast uthyrning

För dig som av olika anledningar inte har behov av vår fullständiga tjänst förvaltning kan vi även erbjuda att exempelvis bara ta hand om själva uthyrningen. Det innebär att vi startar med ett möte hemma hos er där vi får rätt uppfattning om bostaden vi ska hjälpa till at hyra ut samt att ni har möjlighet att ställa alla frågor ni undrar. Vi startar sedan med en kraftfull marknadsföring och tar emot alla ansökningar, kontrollerar intresserade hyresgäster med kreditupplysning och eventuellt arbetsgivarintyg. Vi sköter sedan visningar och vi utför en skriftlig besiktning som kompletteras med bilder innan någon flyttar in. Detta för att ni skall ha ett underlag för normalt slitage när hyresgästen sedan flyttar.

Känns de rätt för er hjälper vi er att upprätta hyresavtal och eventuella bilagor såsom nyckelkvittering, depositionsavtal, eventuella inventarielistor o.dyl.

Allt detta till en kostnad av en halv månadshyra.

Förmedlingsavgift för hyresgäst

Via Glob Fastigheter hyr du tryggt och enkelt din bostad. Glob Fastigheter kontrollerar att bostaden du hyr är godkänd för uthyrning,  att du har ett avtal som är skrivit på rätt sätt och att dina rättigheter skyddas i avtalet.  När du betalar deposition finns den på separerat klientmedelskonto och detta för att skydda dig som hyresgäst.  Du har också oss som bollplank om det är något du behöver hjälp med under hela hyrestiden. När du skrivit avtal på en bostad via Glob Fastigheter utgår ett engångsbelopp enligt nedan

Hus/Villa

2500 kr/mån

Radhus

2500 kr/mån

Lägenhet

2500 kr/mån

Bostadssökning åt företag

Som företag kan de ofta vara både dyrt,  tidskrävande och svårt att hitta en bra bostad till sina anställda.  Att låta någon på företaget lägga ner den tid och engagemang som ofta krävs för att finna en bra bostad blir ofta både dyrt och mindre effektivt. Bättre är det att anlita någon som Glob Fastigheter med både kunskap, engagemang och erfarenhet av just detta.

Vi startar alltid med en behovs analys och går där igenom allt som rör era behov och krav. Därefter gör vi allt jobb såsom sökningar, förhandlingar, sköter visningar, skriver avtal och är under hela resan behjälplig med frågor eller funderingar.

Vår söktjänst är helt gratis. Arvode på 7.900 utgår endast när vi skrivit kontrakt på en bostad.

Compare

Enter your keyword