Priser

Priserna för uthyrning & förvaltning är totalpriser per månad och gäller från den dag en hyresgäst betalar hyra. 

I priserna ingår vår totala uthyrning och förvaltnings tjänst vilket innebär hembesök inför uthyrningen, marknadsföring, fotografering, visning av din bostad, kontroller av hyresgästens referenser och kreditvärdighet, avtalshantering och förvaltning under hela uthyrningsperioden. Läs mer här under

790 kr/mån

990 kr/mån

1290 kr/mån

Total fullservice tjänst för din bostadsuthyrning

Perfekt för er som exempelvis flyttar utomlands, till annan ort eller för er som inte har tid, kunskap eller lust att lägga ner allt de arbete det ofta krävs för att lyckas med sin uthyrning.

Vi på Glob Fastigheter tror på det personliga mötet och därför underlättar det betydligt att vi på plats kan gå igenom bostaden via ett hembesök. Vi tar upp frågor som berör marknaden, göra analyser, bokar och ta fram underlag för att på bästa sätt kunna beskriva er bostad i vår marknadsföring.

Allt detta gör vi

  • Bokar ett hembesök för genomgång av uthyrningen och förutsättningar

  • Fotograferar och planerar en marknadsföringsplan

  • Bearbetar inkommande intresseanmälningar

  • Kontrollerar potentiella hyresgäster

  • Bokar och utför visningar

  • Ser till att avtal & bilagor upprättas på rätt sätt

  • Ytskits besiktigar bostaden innan hyresgäst flyttar in

  • Fungerar som förvaltare under hela uthyrningsperioden

  • Finns med vid återlämning av bostaden till er.

Vi marknadsför dels mot regelbundna kunder såsom större företag, ambassader, andra institutioner och kontakter som vi genom åren byggt upp.  Vi bearbetar även den breda marknaden via flera stora kanaler på nätet.

När sedan rätt hyresgäst finns på plats är sällan arbetet slut där. Vad händer om en hyresgäst säger upp sig och man själv befinner sig utomlands, hur gör man om en tvättmaskin eller diskmaskin går sönder, hur löser man ett stopp i avloppet eller vad gör man om ett rör börjar läcka.

Ja, det kan hända mycket i en bostad och då är det skönt att kunna ha någon på plats som kan lösa alla problem som kan uppkomma.

Glob Fastigheter finns med andra ord med under hela uthyrningsperioden från första tanke på uthyrning till att hyresgästen flyttar ut. Avgiften utgår endast från den dag hyresgästen börjar sin uthyrningsperiod.

 

Boka hembesök

Endast uthyrning

För dig som av olika anledningar inte har behov av vår fullständiga tjänst förvaltning kan vi även erbjuda att bara ta hand om själva uthyrningen.

Det innebär att vi startar med ett möte hemma hos er där vi går igenom hela uthyrningen. Vi startar därefter med en kraftfull marknadsföring för att sedan ta emot alla ansökningar, kontrollerar intresserade hyresgäster med kreditupplysning och eventuellt arbetsgivarintyg. Vi sköter sedan visningar och vi utför en skriftlig besiktning som kompletteras med bilder innan någon flyttar in. Detta för att ni skall ha ett underlag för normalt slitage när hyresgästen sedan flyttar.

Vi upprättar hyresavtal och eventuella bilagor såsom nyckelkvittering, depositionsavtal, eventuella inventarielistor o.dyl.

Allt detta till en kostnad av en månadshyra.

Förmedlingsavgift för hyresgäst

Via Glob Fastigheter hyr du tryggt och enkelt din bostad. Glob Fastigheter kontrollerar att bostaden du hyr är godkänd för uthyrning,  att du har ett avtal som är skrivit på rätt sätt och att dina rättigheter skyddas i avtalet.  När du betalar deposition finns den på separerat klientmedelskonto och detta för att skydda dig som hyresgäst.  Du har också oss som bollplank om det är något du behöver hjälp med under hela hyrestiden. När du skrivit avtal på en bostad via Glob Fastigheter utgår ett engångsbelopp enligt nedan

Hus/Villa

2500 kr

Radhus

2500 kr

Lägenhet

2500 kr

Bostadssökning åt företag

Som företag kan de ofta vara både dyrt,  tidskrävande och svårt att hitta en bra bostad till sina anställda.  Att låta någon på företaget lägga ner den tid och engagemang som ofta krävs för att finna en bra bostad blir ofta både dyrt och mindre effektivt. Bättre är det att anlita någon som Glob Fastigheter med både kunskap, engagemang och erfarenhet av just detta.

Vi startar alltid med en behovs analys och går där igenom allt som rör era behov och krav. Därefter gör vi allt jobb såsom sökningar, förhandlingar, sköter visningar, skriver avtal och är under hela resan behjälplig med frågor eller funderingar.

Vår söktjänst är helt gratis. Arvode på 9.900 utgår endast när vi skrivit kontrakt på en bostad.

Compare

Enter your keyword