Priser

Uthyrning & personlig förvaltning. 

I vårt arvode ingår en exklusiv & unik förvaltnings & uthyrnings tjänst. Det innebär att vi:

Bokar ett hembesök för genomgång av uppdraget

Fotograferar, planerar & genomför en marknadsföringsplan

Bearbetar inkommande intresseanmälningar

Kontrollerar potentiella hyresgäster

Bokar och utför visningar

Ser till att avtal & bilagor upprättas på rätt sätt

Besiktigar bostaden innan hyresgäst flyttar in

Fungerar som förvaltare under hela uthyrningsperioden

Finns med vid återlämning av bostaden till er.

söka bostad

Vi förvaltar & hyr ut din bostad för endast 6 % av hyran

Vi hjälper självklart till att råda kring en marknadsmässig hyra för att du på så sätt kan optimera din hyra så bra som möjligt.

Trygg tjänst för din bostadsuthyrning

Perfekt för er som flyttar utomlands, till annan ort eller för er som inte har kunskap, lust eller tid att lägga ner allt arbete som krävs för en lyckad uthyrning.

Vi på Glob Fastigheter förespråkar det personliga mötet och föredrar att vi startar med ett gratis hembesök. Vi kan på så sätt förbereda uthyrningen för bästa möjliga resultat. Med rätt uppfattning om er bostad kan vi på sås sätt marknadsföra er bostad på rätt sätt och till rätt målgrupp. Vi går även igenom frågor som berör marknaden, gör analyser och tar fram underlag för att på bästa sätt kunna marknadsföra er bostad.

Marknadsföring sker dels mot regelbundna kunder såsom större företag, ambassader, andra institutioner och kontakter som vi genom åren arbetat fram.  Vi bearbetar även den breda marknaden via flera stora kanaler på nätet.

När rätt hyresgäst sedan flyttar in är sällan arbetet slut där. Vad händer om en hyresgäst säger upp sig, hur gör man om en tvättmaskin eller diskmaskin går sönder, hur löser man ett stopp i avloppet eller vad gör man om ett rör börjar läcka.

Ja, det kan hända mycket i en bostad och då är det skönt att kunna ha någon på plats som kan lösa alla problem som kan uppkomma.

Glob Fastigheter finns med under hela uthyrningsperioden från första tanke på uthyrning till att hyresgästen flyttar ut.

Priser för endast uthyrning

För dig som inte önskar eller har behov av vår fullständiga uthyrningstjänst med förvaltning erbjuder vi även att endast ta hand om själva uthyrningen vilket innebär att vi:

Bokar ett hembesök för genomgång av uthyrningen

Fotograferar, planerar & genomför en marknadsföringsplan

Bearbetar inkommande intresseanmälningar

Kontrollerar potentiella hyresgäster

Bokar och utför visningar

Ser till att avtal & bilagor upprättas på rätt sätt

Ytskikts besiktigar bostaden innan hyresgäst flyttar in

 

Allt detta till en kostnad av 1/2 månadshyra.

Checklistor & blanketter vid andrahandsuthyrning

Förmedlingsavgift för hyresgäst

Hos Glob Fastigheter hyr du tryggt och enkelt din bostad. Vi kontrollerar att bostaden du hyr är godkänd för uthyrning,  att du har ett avtal som är skrivit på rätt sätt och att dina rättigheter skyddas i avtalet. Du har också oss som bollplank under hela hela hyresperioden. När du som hyresgäst skrivit avtal på en bostad via Glob Fastigheter utgår ett engångsbelopp på:

 

2500 kr

Bostadssökning åt företag

Som företag är de ofta både dyrt,  tidskrävande och svårt att hitta en bra bostad till sina anställda.  Att låta någon på företaget lägga ner den tid och engagemang som ofta krävs för att hitta en bra bostad blir ofta både dyrt och mindre effektivt. Bättre är det att anlita oss på Glob Fastigheter med både kunskap, engagemang och erfarenhet av just detta.

Vi startar alltid med en behovs analys och går där igenom allt som rör era behov och krav. Därefter sköter vi allt arbete som krävs för att hitta bostaden ni söker, vi sköter förhandlingar, bokar visningar som vi självklar finns med på, vi skriver avtal med bilagor på rätt sätt och vi är under hela hyresperioden behjälplig med support, frågor eller funderingar.

Vår söktjänst är helt gratis. Arvode på 9.900 utgår endast när vi skrivit kontrakt på en bostad.

 

Läs mer här

Compare

Enter your keyword