Våra övriga tjänster i Stockholm

Våra övriga tjänster!
Tjänster med kvalité, garanti och fasta priser

Flyttstädning

Flyttstädning med kvalité

Ända sedan 1994 har vi arbetat med förvaltning och uthyrning av privatbostäder. Genom åren har det resulterat i 1000-tals kontroller och besiktningar av flyttstädning. Med den erfarenheten vet vi vad som krävs av en flyttstädning och därför utför alltid vårt systerföretag flyttstäd24.se städningar efter  Mäklarsamfundets rekommendationer. Givetvis lämnar vi alltid garanti och fasta priser.

 

Boka och läs mer här

Hemstädning

Hemstädning med kvalité

Ända sedan 1994 har vi arbetat med förvaltning och uthyrning av privatbostäder. Genom åren har det resulterat i 1000-tals kontroller och besiktningar av städningar i olika sammanhang.. Med den erfarenheten vet vi vad som krävs och därför utför vi alltid vårt systerföretag flyttstad24.se våra hemstädningar efter noga utvalda rutiner, fasta priser och givetvis med full garanti

 

Boka & läs mer här

Hantverkare

Byggprojekt eller Småfix

Har du byggprojekt som att renovera din bostad inom – eller utomhus, bygga till eller bygga om, kanske renovera bad, kök eller hela hemmet. Vi har kapacitet för alla typer av uppdrag. Stora som små

Vi kan även hjälpa dig med allt från att klippa gräset, måla om vardagsrummet, montera möbler eller kanske rensa häng rännorna.

 

Kontakta oss här

Flytthjälp – Packning – Montering

Vi kan hjälpa till med alla resurser när det gäller din flytt. Ofta kan det vara svårt att få tiden att räcka när man flyttar och då är det skönt och ibland helt nödvändigt att ta hjälp. Många gånger kan det vara mer än bara själva transporten man behöver hjälp med. Med våra väl utvalda samarbetspartners bestämmer du själv hur mycket hjälp du behöver. Det kan handla om packning, uppackning, montering, emballering, magasinering och mycket annat.

 

Kontakta oss här

Bad & Kök

Att renovera sitt badrum eller kök är en lyx för många och innebär ofta ett ordentligt lyft för en bostad. Att lägga lite extra kärlek på både utförande och material är lika viktigt som att anlita ett proffs som utför arbetet på rätt sätt och med den erfarenhet och kunskap som krävs för ett lyckat resultat. Våra väl utvalda samarbetspartners har lång erfarenhet, stor kunskap och har alla dem utbildning som krävs för att ditt drömprojekt ska bli verklighet.

 

Kontakta oss här

Inget är omöjligt – Vi kan

→ Måla eller tapetsera hela hem eller enskilda rum
→ Lägga golv eller slipa parkett
→ Bygga staket eller altan
→ Bygga inneväggar eller tak
→ Plattsättning eller markarbeten
→ Bygga eller renovera altan
→ Bygga attefallshus, redskapsbod eller uterum

Via våra väl utvalda samarbetspartners är inget projekt omöjligt. Låt oss höra om era tankar

 

Kontakta oss här

Compare

Enter your keyword