Hyra ut din lokal

Så hyr vi effektivt ut din lokal!

1.
Vi startar alltid med ett besök i den lokal vi ska hyra ut. Detta för att skaffa oss rätt uppfattning om lokalen och för att kunna förbereda en effektiv marknadsföring. Naturligtvis utgår inget arvode för detta.

2.
Efter vårt besök hos er förbereder vi annonser, eventuell fotografering, planskisser och en effektiv marknadsföring. När intresserade börjar strömma in sköter vi visningar och svarar på eventuella frågor.  Vi gör även ekonomiska kontroller, gör kreditupplysning & inhämtar eventuella referenser på tilltänkta hyresgäster.

3.
Om ni vill att vi tar hand om avtalshantering så kan vi även hjälpa er md detta om ni önskar

4.
När det sedan är dax för hyresgästen att flytta in i lokalen utförs en ytskikts besiktning av lokalen innan hyresgästen flyttar in för att säkerställa eventuellt onormalt slitage när hyresgästen flyttar ut. Detta dokument uppförs i anslutning till inflyttning och som ni sedan får som underlag vid eventuell utflyttning av hyresgäst.

5.
Vi finns med vid överlämnande av lokalen och ser till att nycklar kvitteras och att hyresgästen känner till hur lokalen och des funktioner fungerar. Ett bra tips är att du som hyresvärd förbereder en lite manual. Det brukar förenkla betydligt när hyresgästen sedan finns på plats.

Ska du hyra ut din lokal?

Som hyresvärd har man ofta många järn i elden och . En tom lokal är både dyrbar att låta stå tom och ibland svårt att få uthyrd. Vi på Glob Fastigheter vet att det Ofta krävs hårt arbete, envishet, engagemang, kunskap om hyresmarknaden och en omfattande erfarenhet för att lyckas bra med en uthyrning.

För att vara säker på att en uthyrning ska bli lyckad måste man förbereda sig väl och samtidigt inneha stor erfarenhet och kunskap om vad som gäller för just din uthyrning. Viktigt är att tänka igenom vilken typ av hyresgäst ni söker och sedan utforma annonser och marknadsföring mot rätt målgrupp. En väl förberedd marknadsföring kommer nämligen spara dig mycket tid, möda  och pengar i förlorad hyresinkomst.

En mycket viktig del i arbetet med uthyrningen är att finna rätt hyresgäst.  Vi gör noggranna kontroller och inhämtar eventuella referenser och kreditupplysningar.

Effektiv lokaluthyrning

Vi på Glob Fastigheter har sedan 1994 arbetat inom fastighetsbranschen, vilket genom åren givit oss en bred och gedigen kunskap som vi på Glob Fastigheter gärna delar med oss av.

Vår tjänst för uthyrning startas alltid med ett gratis och förutsättningslöst besök där vi på bästa sätt får rätt uppfattning om den lokal vi ska hyra ut, då kan vi också lättare svara på era eventuella frågor.  Vi kan också lättare gå igenom checklistor och marknads analyser som ligger till grund för en lyckad uthyrning.

Kunderna (tilltänkta hyresgäster) kommer dels får från vårt stora kontaktnät av företag, ambassader och organisationer som vi under åren byggt upp eller dels från en omfattande marknadsföring som vi regelbundet arbetar med. Det viktiga är att företaget som hyr er lokal passar in i er profil, är kreditvärdig, fri från betalningsanmärkningar och kan visa en seriös affärsplan.

Rutin och erfarenhet ger en lyckad uthyrning

Efter lång erfarenhet och omfattande rutin från tidigare uthyrningar vet vi på Glob Fastigheter vad som krävs för att lyckas väl med ett uppdrag.

Som hyresvärd vill man alltid känna sig trygg och säker när man hyr ut sin lokal. Dessutom vill man hitta en hyresgäst som påsar in i profilen man söker och som blir en långvarig hyresgäst. 

Vi har ända sedan starten 1994 hjälpt tusentals fastighets och lägenhetsinnehavare med uthyrning och förvaltning av deras lokaler, lägenheter, villor, radhus och hyresfastigheter vilket givit oss en omfattande kunskap och erfarenhet om hyresmarknaden.

Glob Fastigheter vet vad som krävs för ett lyckat resultat

Vi på Glob Fastigheter vet vad som krävs för att lyckas med en uthyrning, både i tid och engagemang. Naturligtvis är omfattande rutin, hårt arbete och effektiv marknadsföring grunden för en lyckad lokaluthyrning men även envishet, kunskap om hyresmarknaden och en omfattande erfarenhet från tidigare uthyrningar är hörnstenar för en lyckad uthyrning.

Vår långa erfarenhet borgar för ett lyckat resultat när du hyr ut din lokal via oss. Vi hjälper dig hela vägen från din första tanke på uthyrning till att hyresgästen flyttar in.

Förvalta din bostad

Vi sköter hela uthyrningen från A-Ö

Som trygghet i vår tjänst finns vi alltid med från första tanken på uthyrning till att hyresgästen flyttar in.

Med vår kompletta och trygga tjänst kan du alltså lugnt luta dig tillbaka och låta oss sköta hela jobbet.

  • Vi börjar alltid med ett gratis besök där vi informerar om hur vi arbetar och hur vi på bästa sätt kan hyra ut er lokal. Vi samlar då även in information rörande er lokal och underlag för att kunna starta en bra och effektiv marknadsföring.

  • Vi ordnar fotografering och eventuella planskisser om det behövs

  • Vi annonserar och marknadsför där vi vet att kunderna finns och vi bearbetar egna kundregister samt företag och samarbetspartners vi regelbundet arbetar med.

  • Vi tar hand om alla inkomna intressenter och kontrollerar dessa mot en uppsatt profil och ekonomisk bakgrund.

  • Vi sköter bokade visningar med oss närvarande.

  • Vi hjälper till med kontraktshantering om så önskas.

  • Innan en hyresgäst tillträder er lokal upprättar vi ett besiktnings protokoll som kompletteras med bilder för att dokumentera standard och skick.

  • När det är dags för tillträdesdag finns Glob Fastigheter närvarande.

Compare

Enter your keyword