Användbara & bra länkar

Här under samlar vi användbara och bra länkar samt verktyg som du kan ha nytta av vid en flytt.

Alla känner till att det ofta är mycket att tänka på när man ska flytta från eller till ny bostad. Då är det bra att att kunna underlätta detta med bra funktioner och verktyg som finns för att underlätta din flytt. Här har vi samlat användbara och bra länkar som är gratis att använda och som ofta både förenklar och spar en massa tid. Tryck på respektive rubrik och du kommer direkt till varje företag.

Bredband.se
Bredband.se är en kostnadsfri jämförelsetjänst som hjälper besökarna att hitta det bästa och billigaste bredbandet utifrån sina adresser. Priser och villkor från landets största internetleverantörer uppdateras dagligen. På sidan hittar du också flera bredbands-relaterade guider samt frågor & svar.

Bredbandsval.se
Bredbandsval.se är en gratistjänst som gör det enkelt att jämföra bredband på nätet. Här får du information om vilka operatörer som du kan använda på just din adress och samtidigt en bra jämförelse om priser.

Elskling.se
Jämför elpriser mellan Sveriges samtliga 135 elhandelsbolag.

Flyttanmälan Ellevio
Här anmäler du enkelt flytt till eller från Ellevios elnät.

Flyttstädning
När man ska flytta från en bostad är det ofta mycket att tänka på och tiden är ofta inget man har för mycket av. Vi på Glob Fastigheter kan enkelt och prisvärt hjälpa dig med er flyttstädning

Compare

Enter your keyword