Företagsbostad

Vi ordnar enkelt er företagsbostad i Stockholm!

Som företag är de både svårt och tidskrävande att hitta en bra företagsbostad i Stockholm till sina anställda.  Tiden är ofta bristfällig samtidigt som detta med bostad åt sina anställda är en viktig pusselbit att lösa. 

Vi kan på ett kostnadseffektivt sätt, ett stort personligt engagemang och med en stor erfarenhet lösa era bostadsproblem. Med oss som samarbetspartner slipper ni allt arbete kring frågor som handlar om en företagsbostad åt era anställda. Med vår stora erfarenhet kan ni med förtroende lämna ert uppdrag till oss. Vi vet vad som krävs i både tid och engagemang för att hitta en bra företagsbostad i Stockholm åt era anställda. Inget objekt är för stort, för litet eller för svårt för oss att finna. Har ni behov av bostad åt en person, en familj eller tio bostäder är inget omöjligt för oss att ordna.

Företagsbostad

Vår specialité – Er trygghet

Kontakta oss i dag så bokar vi ett förutsättningslöst möte
för att diskutera just era behov

Vi löser er företagsbostad snabbt, enkelt & bekvämt

Genomgång av företagsbostad

Med vår tjänst kan ni koncentrera er på det ni är bäst på och låta oss göra det vi är bäst på. Nämligen att sköta arbetet med att hitta en optimal företagsbostad åt er. Med oss som samarbetspartner kommer vi:

  • Tillsammans ta fram en plan för ert behov och era förutsättningar
  • Sköta allt arbete med sökningar, förhandlingar och avtal
  • Ta fram förslag på objekt där vi från Glob Fastigheter alltid följer med på visningarna
  • Ta hand om avtalshanteringen och ser till att avtal och bilagor skrivs på rätt sätt
  • Finns tillgängliga under hela avtals tiden om det dyker upp frågor eller om ni behöver hjälp som handlar om bostaden ni hyr.

Spar tid och pengar – Vi löser er företagsbostad i Stockholm

När Glob Fastigheter tar hand om att lösa just er företagsbostad spar ni både tid och pengar på att låta oss sköta hela processen. Vi kommer presentera visningstider för lediga objekt som passar er kalender och naturligtvis följer vi alltid med på alla visningar. Detta eftersom vi då lättare kan vägleda den anställde eller er som arbetsgivare med frågeställningar, funderingar och förhandlingar.  Vi ser även till att avtal skrivs på rätt och vi är er behjälpliga under hela uthyrningsperioden.   

Vårt totalpris är endast 9.900 kr (exkl. moms) för att sköta allt arbete med er företagsbostad. Med lång erfarenhet, stort kunnande och ett stort kontaktnät inom Stockholms bostadsmarknad vet vi hur vi bäst ska hitta en bostad åt er. Vi söker, bokar visningar och närvara på dessa, ordnar med kontrakt och vi finns behjälpliga under hela uthyrningen. Detta pris gäller er som söker bostad under längre perioder på minst 6 mån eller längre. 

Vår stora styrka är att hitta bostad åt familjer på företag eller Ambassader som söker bostad under mer långvariga förhållanden. Har ni behov av korttidsboende (1-3 mån) i uppstarts fasen innan den rätta bostaden är på plan så ordnar vi självklart även detta.

Compare

Enter your keyword