Om Företaget

OM GLOB FASTIGHETER AB

Glob Fastigheter har förmedlat och förvaltat bostäder i Stor Stockholm sedan 1994. Det har genom åren resulterat i otaliga uthyrningar och gett oss en mångårig erfarenhet och bred kunskap inom hyresmarknaden.

Vi arbetar över hela Stor Stockholm och era fastigheter är trygga händer hos oss. Vi har ett stort upparbetat kontaktnät som vi i nära samarbete jobbar tillsammans med för att lösa felanmälningar på era fastigheter eller lägenheter. Det är allt från rörmokare, elektriker, hantverkare, låssmeder till städare eller fotografer. Förutom ett stort kontaktnät för att lösa dem felanmälningar som anmäls har vi genom åren även byggt upp ett stort övrigt kontaktnät av både företag och Ambassader som kontinuerligt söker bostäder. Oavsett om det är en liten etta, större lägenhet, radhus, villa eller hyresfastighet som ska hyras ut så kan ni med förtroende vänd er till oss.

Vi på Glob Fastigheter är specialister på uthyrning åt ”utlandssvenskar” där fastighetsägaren eller lägenhetsinnehavaren arbetar eller studerar utomlands och därav också  behöver lite mer stöd och hjälp med sin uthyrning. Då vår uthyrning innefattar förvaltning är vår tjänst perfekt när man ska arbeta eller studera utomlands eller på annan ort, men naturligtvis är vår tjänst minst lika bra för dem som bor kvar i Stockholm. Det är ofta skönt och bekvämt att slippa allt som berör uthyrningen och bara vänta på att hyran betalas och allt annat ordnas av Glob Fastigheter.

Förutom att vara specialister på förvaltning och uthyrning av bostäder har vi även en eget städbolag, flyttstäd24 som är specialiserade på flyttstädningar.  Därtill har vi även kapacitet och möjlighet att sköta både mindre och större renoveringar eller byggprojekt.

På Glob Fastigheter värdesätter  vi den personliga kontakten och att våra kunder och samarbetspartners känner ett stort förtroende och tillit för oss. Vi brinner för de vi gör och hörnstenar i vår företagskultur är ett stort engagemang och en stor portion drivkraft.

FÖRVALTNING HOS OSS

Förvaltning innebär en fullskalig tjänst som passar perfekt för er som exempelvis flyttar utomlands, till annan ort eller för er som inte har tid eller lust att lägga ner någon tid på sin uthyrning. Tjänsten innebär att Glob Fastigheter startar med ett gratis hembesök i den bostad som skall hyras ut. Där går vi igenom bostaden, marknaden, analyser, bokar eventuellt en fotograf om det inte finns några bra bilder på bostaden så vi på bästa sätt kan beskriva er bostad vid själva uthyrningen. Ni kan också på ett lättare sätt bekanta er med oss och hur vi arbetar.

Efter vårt möte startar vi en kraftfull marknadsföring och det dels till företag, ambassader och andra institutioner och kontakter som vi genom åren arbetat upp. Vi marknadsför även via flera stora kanaler på nätet. Vi tar sedan hand om alla inkommande intresseanmälningar och matchar dem mot just ditt objekt. Vi går igenom familjestatus, ekonomi, arbetsförhållande och genomför alltid en kreditupplysning och inhämtar eventuellt arbetsgivarintyg. Vi sköter visningar och vi hjälper till med kontraktshanteringen med bilagor som behövs. Innan hyresgästen sedan flyttar in genomför vi en skriftlig besiktning som kompletteras med bilder.

Compare

Enter your keyword