Hyr bostad – Tryggt & Säkert

Hyr bostad –  Tryggt & Säkert

 

Vi hjälper dig att hitta bostaden du söker.

Som hyresgäst kan de många gånger kännas både otryggt och svårt att hyra en bostad i andrahand.

När du hyr bost via oss har du säkerheten i att Glob Fastigheter fungerar som tredje part i själva uthyrningen. Det innebär att du kan känna dig trygg i din roll som hyresgäst. Vi kontrollerar att hyresobjektet tillhör rätt uthyrare, att uthyrningen är godkänd av föreningen i förekommande fall och att det finns godkända avtal för uthyrningen. Allt detta för att du som hyresgäst ska vara trygg när du hyr din bostad. Vi kräver ofta deposition och den kommer att finnas på särskilt klientmedelskonto, allt för din säkerhet. Vi ser även till att hyresavtal utformas på rätt sätt och du kommer alltid kunna använda oss som bollplank under hela uthyrnings perioden.

 

För att enkelt söka en bostad hos oss besöker du bara våra lediga objekt och kontaktar oss efter att du hittat något som passar dig.  Skulle det inte för tillfället finnas någon bostad som passar rekommendera vi dig att skapa en intresseanmälan (profil) för framtida inkommande objekt.  Vi kommer i första hand matcha inkommande intresseanmälningar mot inkomna objekt vilket gör att du får ett stort försprång till alla våra inkomna objekt.

Tänk på att formulera din presentation väl och fylla i intresseanmälan ordentligt. Det kommer ge dig ett försprång till en ny bostad. Presentationen bör innehålla:

 • Sysselsättning, vad arbetar eller studerar du med
 • Familjeförhållande, vilka ingår i din närmsta familj
 • Vem kommer bo i bostaden
 • Ta gärna med referenser

Det är gratis att skapa intresseanmälan och det är gratis att söka bostad. Om din matchning relaterar till en visning godkänner du att en kreditupplysning utförs i samband med att hyresavtal tecknas då vi tar ut en förmedlingsavgift på 2,500 kr.

Hyr bostad som företag

Som företag kan de ofta vara både tidskrävande och svårt att hitta en bra bostad till sina anställda.  Med Glob Fastigheter som samarbetspartner slipper ni allt arbete kring detta.

Börja med att intresse anmäla ert företag här under. Glob Fastigheter kommer då ta kontakt med er och ni kommer bli tilldelad en egen kontaktperson som ni under hela processen har kontakt med. Ni kommer inledningsvis gå igenom vilket objekt ni söker. Är det hus eller lägenhet, vilket område söker ni, ska bostaden vara ommöblerad eller möblerad, vilken budget har ni osv.

Med vår långa erfarenhet och stora kontaktnät kan ni med fördel lämna ert uppdrag att finna en företagsbostad till Glob Fastigheter. Hyr bostad tryggt & säkert genom oss

Vår tjänst företagssök innefattar ett total sökfunktion av bostad åt era anställda:

 • Vi genomför en sökprofil för att få fram vad ni söker
 • Vi genomför en marknadsanalys
 • Efter presentation av objekt följer vi med på visningar
 • Vi hjälper till med kontraktsförfarandet
 • Deposition betalas till klientmedelskonto för att skydda er.
 • Vi kontrollerar att tillstånd för uthyrning finns och att rätt person hyr ut bostaden, allt för er säkerhet
 • Vi på Glob Fastigheter är behjälpliga under hela uthyrningsperioden
 • Det är gratis att låta oss söka bostad
 • Förmedlingsavgift på utgår endast när kontrakt på minst 6 månader är undertecknat.

Compare

Enter your keyword