Villa – Sätragårdsvägen 241

22,000Kr
For Rent Uthyres

7443

Property ID

170 m2

Size

5

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Sätragårdsvägen 241 – Villa med hög standard och bästa läge i Sätra

 

Huset ligger i ett mycket populärt villaområdet på Sätragårdsvägen 241 i Sätra. Rena idyllen! Fantastisk natur inpå husknuten, underbara löper och promenadstråk utefter Mälarens fantastiska vyer.

Fristående villa med hög standard på ca 170 kvm fördelat på 2 våningar.  Huset ligger i den lugna och natursköna omgivningen i Sätra med bara 5 minuters promenad till det mycket populära och stora Sätra badet. Huset med sina välplanerade ytor är fördelat på 7 rok med 5 sovrum. Belägen längst ut på en återvändsgata och är en perfekt balans mellan närhet till naturen och stadslivet. På framsidan omgärdas delar av trädgården av ett ståtligt och modernt svart smidesstaket som ger ett representativt intryck. Här finns även infart till garage samt ytterligare bilplats utanför.

På baksidan finns den enorma och helt magiska terassen på ca 50 kvm helt utan insyn där bland annat en vedeldad badtunna finns. Här kan man verkligen njuta av både frukost och härliga middagar i solnedgången. På baksidan består tomten av både gräsytor och lite naturtomt som ger en fantastisk tillvaro. Huset är i toppskick med modern inredning och en fantastisk planering. Helkaklade badrum i modern design och på övre plan med både dusch och Jacuzzi.

Med bergvärme och solpaneler ger detta hus mycket behagliga driftskostnader.

Planering av Sätragårdsvägen 241:

Nedre våning: Välkomnande stor ljus hall med grått klinkergolv, stor spelgarderob och utgång till den stora altanen på baksidan. I anslutning till hallen och intill altanen huserar ett av det väl till ytan tilltagna sovrummen. Detta rum kan även användas som exempelvis gästrum eller kontor. Till vänster om entrén fortsätter hallen med trappan upp till övre plan men här nere finns ytterligare ett sovrum samt det trevliga, moderna och välutrustade köket med utsikt över entrén. Köket har gått orm plats för köksbord och i anslutning till köket finns det fantastiska matrummet som angränsar till det trevliga vardagsrummet med en vacker eldstad och en extra luftvärmepump. Härifrån kommer du även ut tillbaksidan och den trevliga och fantastiska altanen.

Övre våning: Till övre våning kommer man via den magnifika trappan i vitt med parkettsteg i harmonisk ljusare trä. Väl på övre plan kommer man först till ett härligt och ljust allrum. Härifrån tar man sig till någon av det ytterligare 3 sovrummen, varav ett är större än det två andra.  Ett av dessa och det större har även utgång till en övre balkong. På övre plan finns även tvättstuga

Övrigt – Sätragårdsvägen 241:

Hyra: 22 000 kr
Drift: Mycket billigt (se nedan)
Fiber: Ja
Möbler: nej
Uthyres från: 1 augusti
Uthyres till: Beräknat 3 år
Deposition: 2 månadshyror
Driftskostnad el: Beräknad elförbrukning ca 13000 kWh. Avgår på detta ca 6-7000 kWh i såld el från solpanelerna

Fler lediga objekt finns här

 

 

Address

Address: Sätragårdsvägen 241 - Sätra
  • Country: Sweden
  • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties