Unik etagelägenhet med utsikt mot Riddarfjärden

Uthyrd
Uthyrd

6578

Property ID

81 m2

Size

2

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Välkommen till denna unika etagelägenhet på 3 rok med balkong och fantastisk egen terass på nedre våning.  Terassen ligger på en avsats som ger en insynsskyddad och fantastisk utsikt ut över Riddarfjärden mot Gamla Stan och Stadshuset. Från terassen njuter du av både morgonfika eller kvällsmiddag med utgång direkt från köket.  Från balkongen njuter du av morgonen och dess fantastiska utsikt och med direkt access till Master Bedroom.

Lägenheten ligger i det populära området Högalid på Södermalm i ett lugnt område men nära pulsen till Hornstull dit du promenerar på 5 minuter. Entrén till lägenheten ligger inne på gården vilket gör atmosfären och lugnet både ut mot Heleneborgsgatan men framförallt mot vattnet och Riddarfjärden på andra sidan underbart harmoniskt och lugnt.

Bostaden har många trevliga detaljer och två nyrenoverade badrum. På nedre plan med badkar och på övre plan med dusch och tvättmaskin.

Planlösning:

Entre och hall på nedre plan med bra förvaring. I förlängningen av hallen finns det helkaklade badrummet med badkar. Nedre plan består av ett smakfullt och stort vardagsrum med öppen planlösning mot det stora och välutrustade köket med utgång direkt till den fantastiska terassen.

På övre våning finns 2 stora sovrum varav det ena med balkong med fantastisk utsikt utöver vattnet och Riddarfjärden. På övre plan finns ytterligare en helkaklad och fräsch dusch med tvättmaskin. Här finns även gott om förvaring.

Området:

Hornstull är ett blomstrande område med vackra promenadstråk längs Bergsunds Strand och Söder Mälarstrand. Här  har du även gångavstånd till både Reimersholme och Långholmens grönskande oaser samt fina badmöjligheter under sommarhalvåret.  Lyxen att bo mitt i stan men ändå ha natur och bad runt hörnet. Här erbjuds ett stort antal restauranger och caféer samt mycket goda kommunikationer med t-bana, lokalbussar och flygbuss som tar dig vidare genom staden.

Lägenheten hyrs omöblerad ut på längre sikt vilket innebär 2 år med stor chans till förlängning.

Hyrs ut från: 1:a juli
Hyrs ut till: minst 2 år
Hyra: 30 000 kr
Deposition: Ja

Address

Address: Heleneborgsgatan 30A
  • Country: Sweden
  • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps
  • Property ID 6578
  • Price Uthyrd
  • Property Type
  • Property status
  • Rooms 3
  • Bedrooms 2
  • Bathrooms 2
  • Size 81 m2

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties