Trevligt radhus i Bro uthyres

13,000Kr
Uthyrd

3206

Property ID

132 m2

Size

3

Bedrooms

Description

Radhus i Bro

I hjärtat av Bro och nära Centrum, kommunikationer, nya galoppbanan och välkända Bro Hof Slott med tillhörande golfbana ligger detta mycket trevliga radhus. Huset med sina 132 kvm är fördelat på 2 våningar och 4 rok. På baksidan finns en trevlig altan med en mindre gräsyta framför. Omkringliggande trevligt och barnvänligt område. Gångavstånd till pendeltåget (ca 5 min) som tar dig direkt till T-Centralen på drygt 30 min. Till huset finns även garage.

Planlösning:

Nedre plan tillika entréplan består av en öppen välkomnande och inbjudande hall. Välutrustat och modernt kök med utsikt över entrén och stor matplats. Här nere finns även en väl tilltagen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, separat gästtoalett samt ett fantastiskt vardagsrum med utgång till baksidans trevliga och härligt stora trä däckade altan.

Övre våning består av 3 sovrum varav det ena är riktigt stort med egen klädkammare och balkong. På övre våning finns badrum med dusch och toalett samt ytterligare en större garderob.

Genomgående parkett/laminat med ljusa färger på väggarna,  ger ett trevligt och behagligt intryck.

Huset hyrs ut omöblerat från omgående och på längre sikt. Vi söker en ekonomiskt stabil familj med ordnade arbetsförhållanden och dokumenterad inkomst. Inga betalningsanmärkningar och 2 månadshyror i deposition.

Uthyres från: Omgående
Uthyres till: Minst fram till Juli 2021 men troligen 2-3 år ytterligare
Möbler: Ej möbler
Driftskostnader: Tillkommer med ca 2,500 – 3,000 kr/mån
Deposition: Ja

Glob Fastigheter förvaltar detta fina radhus i Bro. På vår hemsida kan du även anmäla intresse för framtida lediga objekt

Upplands-Bro kommun är en kommun i nordvästra delen av Stockholms län. Kommunens centralort är Kungsängen. Kommunen är belägen i de södra delarna av landskapet Uppland vid sjön Mälarens östra strand. Upplands-Bro kommun gränsar i nordöst till Sigtuna kommun, i öster till Upplands Väsby kommun, i sydöst till Järfälla kommun och i söder till Ekerö kommun, alla i Stockholms län. Vidare gränsar kommunen i väster till Enköpings kommun och Håbo kommun, båda i Uppsala län. Källa: Wikipedia

Address

Address: Prästvägen 17 - Bro
  • Country: Sweden
  • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps
  • Property ID 3206
  • Price 13,000Kr
  • Property Type
  • Property status
  • Rooms 4
  • Bedrooms 3
  • Size 132 m2
  • Garages 1

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties