Storslagen 20-tals villa i modern stil

4121

Property ID

202 m2

Size

4

Bedrooms

Description

Storslagen 20-tals villa

Välkommen till denna vackra och magnifika 20-talsvilla  på hela 200 kvm fördelat på tre plan. Huset med sin äldre stils charm blandat med den moderna stilens utformning och moderniteter är belägen i det attraktiva området Solhem som ligger lugnt och fint mitt i villaidyllen. Promenadavstånd till Spånga Torg med all typ av service samt flera förskolor, skolor och gymnasium i direkt närhet. Promenadavstånd även till kommunikationer med b.l.a pendeln från Spånga Station som tar dig till City på bara 15 minuter.

Villan har fyra sovrum som ligger på övre plan där även de helkaklade badrummet med bubbelbadkar finns, På mellanplan finns ett klassiskt och lättarbetat kök med stor matplats i fil mot öppen planlösning och med ljusinsläpp från tre vädersträck samt utgång till den stora och skyddade altanen med trädäck. Här finns gott om utrymme för både lounge möbler och stora trädgårdsmöbler. På mellanplanet finns även ett stort klassiskt vardagsrum i 20-tals stil med mysig öppen spis och högt i takt. På detta våningsplan finns även toalett.

Under 2011 byggdes och renoverades hela undervåningen om. Resultatet blev en välkomnande entrén med en rymlig hall med svart modernt klinkergolv och vita väggar. I anslutning till entrén finns även gäst-wc.  På detta våningsplan huserar även en väl tilltagen gillestuga/gästrum eller kanske hemmakontoret eller lekrum för barnen.  I övrigt finns även på detta våningsplan en välutrustad tvättstuga samt gott om extra förvaring.

Övrigt:

Fantastisk, insynsskyddad och lättskött trädgårdstomt som delvis består av både gräsytor och naturtomt. Carport och gott om plats för ytterligare 2 bilar.

Hyrs ut från: 1:a Jan men eventuellt 1:a Dec
Hyrs ut till: Längre period
Drift: Ca 4,500 kr/mån
Möblering: Nej
Deposition: 2 månadshyror
Uppvärmning: 2 x luftvärmepump + el

Vi söker en ekonomiskt stabil hyresgäst med ordnade familje och arbetsförhållanden. Inga kollektiv eller företag med flera anställda boende.

 

Address

Address: Tallstubbsbacken 17 - Spånga
  • Country: Sweden
Open on Google Maps
  • Property ID 4121
  • Price Uthyrd
  • Property Type
  • Property status
  • Rooms 7
  • Bedrooms 4
  • Year Built 1929
  • Size 202 m2

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties