Stor Poolvilla i lugnt område

24,000Kr
Uthyrd

6984

Property ID

270 m2

Size

4

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Familjevilla med pool och 270 kvm boyta

Välkommen till denna fantastiska, representativa och väl omhändertagna 2-plans familjevilla med pool. Villa i souterräng på ca 270 kvm boyta och 4-5 sovrum. Perfekt för den stora familjen eller egna företagaren med höga krav på utrymme . Fantastiska ytor med modernt kök och öppen planlösning, väl tilltagna ytor och gott om plats för gemenskap, 4‑5 sovrum, inglasat uterum med stort insynsskyddat pooldäck utanför köket.

Huset ligger med skyddat och högt läge i populära Västra Jakobsberg endast 10 minuters promenad till Jakobsbergs Centrum och pendeltåg. Villan som är belägen på en lättskött tomt välkomnar med en uteplats i sydväst. och bjuder på fantastiska ytor, Parkering på tomt. Garage ingår ej i uthyrningen.

Planlösning övre plan
Stor välkomnande och ljus entré och hall med delvis öppen planlösning mot det stora och moderna köket som har utgång till det stora inglasade uterummet samt  det stora insynsskyddade pool däcket där den underbara poolen huserar.  I anslutning till både det stora och öppna köket samt entrén finns ett enormt men mysigt vardagsrum med gott om plats för det större sällskapen. Här finns även en centralt placerad täljstenskamin samt stora fönster som ger gott om ljusinsläpp. På övre plan finns även 3 sovrum samt badrum och wc.

 

Planlösning nedre plan
Allrum med mysig eldstad välkomnar ner till souterrängplan som rymmer 2 större rum, bastu, duschrum, WC, tvättstuga, förråd och mat-/ vinkällare.

Övrigt
Uthyres från omgående
Uthyres: längre period
Möbler: Vissa möbler kan stanna
Uppvärmning: Eldstäder och luftvärmepump i varje plan. Golvvärme i stora delar av entreplan samt radiatorer i alla rum
Driftskostnader: Billiga
Fiber: 1000/1000
Deposition: Ja
Billaddare: Ja

Address

Address: Lidvägen 42A - Järfälla
  • Country: Sweden
  • Province / State: Järfälla
Open on Google Maps

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties