Nyrenoverad Huddingevilla

3637

Property ID

170 m2

Size

2

Bathrooms

Description

Huddinge villa med högsta standard

I Huddinge nära sjön Trehörningen samt idrottsplatsen med Björkängshallen och Huddinge centrum med flera bra skolar och förskolor i direkt närhet ligger denna fantastiska och nyrenoverade familj villa med en bostadsyta på 170 kvm. Huset som är byggt  1962 har totalrenoverats under senare år och innefattar allt med en hög standard.

Stor och delvis insynsskyddad tomt med fantastisk och lättskött tomt med b.l.a utomhus spa och fantastisk trädgårdsbelysning.

Under senare år har hela huset totalrenoverats med fantastiska och helrenoverade bad och dusch rum. Ny bastu med nytänkande design och kök med öppen planlösning, modern design och med all tänkbar utrustning.

Planlösning:

På nedre plan finns den välkomnande hallen i ljusa färger och modern inspiration. Från hallens förlängning finns ett stort Tv-rum/kontor och två ordentliga sovrum. På nedre plan finns även det toppmoderna och helkaklade badrummet med inbyggd bastu. Ytterligare  finns på entré planet finns en fantastisk tvättstuga i ljusa färger. Från tvättstugan finns även en groventré

Till övre plan kommer via den magnifika trappan från hallen och entrén. Här uppe finns det magnifika och stora vardagsrummet som ligger med öppen planlösning mot det underbara köket. Från vardagsrummet kommer man från ena sidan ut till den underbara altanen som sträcker sig runt större delen av huset mot baksidan. På framsidan kommer man via vardagsrummet ut till balkongen som sträcker sig utmed hela framsidan. Från hallen på övre våning kommer man till det underbara och helt fantastiska inglasade uterummet med b.l.a öppen spis och utgång till den stora altanen och till det fantastiska spa badet.

På övre plan finns även två ordentliga sovrum varav det ena med stor Walk-in-closet. På övre plan finns även en helkaklad Wc och dusch i modernt design.

Övrigt

Hela huset är genomgående i mycket hög standard och modern design. Genomgående ljusa färger. Ett topphus för familjen som söker huset med det lilla extra.

Huset hyrs ut till ekonomiskt och socialt stabil familj med tryggade familjeförhållanden

Hyrs ut från: 1 Januari 2019
Hyrs ut till: 1 år i taget
Deposition: 2 månadshyror
Möblerat: Ej möblerat
Uppvärmning: Bergvärme
Driftskostnader: Ca 3000 kr

Address

Address: Ängsbergsvägen 49 - Hudinge
  • Country: Sweden
  • Province / State: Huddinge
Open on Google Maps

Get Directions

Nearby Places

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Vretensborgsvägen 28 - 126 30 Hägersten
073-525 64 73
christian.enhorning@globfastigheter.se
Other Properties