Nyproducerad drömlägenhet i Järfälla

6106

Property ID

73 m2

Size

2

Bedrooms

1

Bathroom

Description

Nyproducerad drömlägenhet i Järfälla

Välkommen till denna drömlägenhet i Järfälla. Helt nyproducerad och helt fantastiska och ljusa 3 -rums lägenhet på hela 73 kvm i det helt nya och exklusiva huset Bolinder Entré i Kalhäll. Lägenheten som ligger på 4:e våningen har en fantastisk utsikt över Mälaren, en stor balkong i väster och en genomtänkt och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Detta är en nyproducerad drömlägenhet med all tänkbar utrustning. Helkaklat och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Öppet och modernt kök med induktionshäll, diskmaskin och inbyggnads ugn och micro. Inflyttning kan ske omgående och då kommer ni vara den första som bor i lägenheten. Påkostat materialval får lägenheten att kännas både lyxig och modern.  Genomgående parkett i hela bostaden och ljusa färger samt got om ljusinsläpp.

Fastigheten

Huset som fått namnet Bolinder Entré är exklusivt byggt med hela 16 våningar.  I anslutning till fastigheten finns en fantastisk takterass för mysiga solstunder eller härliga middagar. Fastigheten ligger vid infarten till Bolinder Strand och närhet till fantastiska Kallhällsbadet som är Järfällas största friluftsbad med stora lekytor, Beachvolleyboll, grillplatser, kanotuthyrning m.m. I direkt närhet till bostaden ligger även Görvälns naturreservat där du kan njut av löpturer och mysiga skogspromenader. I naturreservatet finns även ett slott från 1600-talet med en prisbelönt restaurant.

Kommunikation och service

Med pendeltåget som tar dig 5 min att gå till tar du dig in till city på bara 21 minuter. Närhet till både förskola, skola och service i det närliggande Kallhäll Centrum där det finns restauranger, ICA, COOP och vårdcentral.

Lägenheten hyrs ut ommöblerad från omgående och på lång sikt.

Hyran är 17 000 kr/mån och då ingår värme och vatten. El tillkommer

Lägenheten är utrustad med fiber från Telia (abonnemang teckens separat)

P-plats finns att tillgå

Vi söker familj med dokumenterat stabila arbeten och inkomst, inga betalningsanmärkningar och deposition kommer krävas.

Hyra: 17 000 kr/mån
Uthyres från: omgående
Uthyres till: lång tid
Möblering: Ej möblerad
Deposition: 2 månadshyror

Address

Address: Fabriksvägen 8 - Järfälla
  • Country: Sweden
  • Province / State: Järfälla
Open on Google Maps

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties