Nybyggd 2-3 rumslägenhet i villa i Sollentuna

Uthyrd
Uthyrd

2995

Property ID

80 m2

Size

Description

I Sollentuna finns denna helt nya och välplanerade 2-3 rums lägenhet på ca 80 kvm. Lägenheten som ligger på bottenvåningen av en villa har egen entré och härlig utsikt över den lugna och fina trädgården. Lägenheten är fullt möblerad med 1-2 sovrum, välutrustat och mycket stilfullt och modernt kök med all tänkbar utrustning, såsom kyl/frys skåp med ismaskin, induktionshäll osv. Vardagsrum med stora panoramafönster i tre vädersträck, och utgång till trädgården via altandörr.  Helkaklat stort badrum med tvättstuga (tvättmaskin & tumlare) dusch och stort handfat med komod.

Genomgående parkett, förutom i hall och badrum. Modern kamin och luftvärmepump.

Kök, hall och badrum med golvvärme

Tillgång till stor trädgård. Lägenheten har sin ingång på framsidan av huset med bra p-plats och villans huvudentré finns på baksidan.

Mycket goda kommunikationer med närhet till buss som tar dig på kort tid till Sollentuna Centrum med all tänkbar shopping och kommunikationer.

I hyran ingår uppvärmning, el, vatten, sopor, wi-fi och basutbud på Tv.

Lägenheten hyrs ut från 1 November och under längre period

Vi söker endast person eller par med dokumenterad god ekonomi och fast anställning. Inget kollektivboende eller boende för flera arbetare.  Inga djur och ingen rökning.

Deposition kommer krävas.

Address

Address: Lavendelvägen 24F
  • Country: Sweden
Open on Google Maps

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties