Modern sekelskiftesvåning i etage

50,000Kr
For Rent Uthyres

7009

Property ID

161 m2

Size

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Modern sekelskiftesvåning med stora sociala ytor (uthyres 2,5 mån)

Välkommen till en stilfull och modern sekelskiftesvåning i etage belägen på attraktiv och lugn gata med utsikt över grönskande Kronobergs parken. Närhet till både populära Norr Mälarstrand och Karlbergskanalen som bjuder in till underbara strandpromenader runt Kungsholmen eller in till City. Runt hörnet från den lugna tillvaron finns både shopping och Fridhemsplan som är en knytpunkt för kommunikation med bussar, T-bana och Arlanda bussarna till Arlanda.

Här bor ni i en unik och representativ etagevåning på hela 161 kvm med tidstypisk charm, högt i tak, stuckaturer och tilltalad planlösning blandat med den moderna nutidens lyx.. Gott om yta för socialt umgänge 3 fantastiska sovrum varav Master Bedroom är gigantiskt med stor fantastisk och romantisk öppen spis och egentligen walk in closet. Dubbla vardagsrum, balkong och ett liknande orangeri på övre plan. På takterassen finns även en fantastisk takterass som får utnyttjas av det boende.

Modernt och tilltalande kök med öppen planlösning mot den stora matplatsen. Härifrån tar ni er även via den magnifika trappan i vinkel upp till övervåningen som bjuder på underbara sociala utrymmen. På nedre plan tillika entréplan finns ett modernt och helkaklat badrum med tvättmaskin och badkar.

 

Planering:

Nedre plan:
Välkomnande och modern entré och hall med bra avhämtnings ytor och inbyggda garderober. I hallen finns separat wc samt de moderna och helkaklade badrummet. I en förlängning av hallen finns till vänster vardagsrum och två av det fina sovrummen samt utgång till balkong. Till vänster från hallen finns det stora och underbara köket i öppen stil mot den stora matplatsen. Från kök/matplats finns den magnifika trappan upp till övervåningen.

Övre plan:
Redan på väg upp från den enorma trappan till övervåningen känner man lyxen och förväntningarna av den underbara övervåningen. Här kan man verkligen njuta med härliga och representativa sociala ytor. Ett fantastiskt Master Bedroom med öppen spis och egen Walk in closet. På övre våning finns även ytterligare dusch och wc samt utgången till ett mysigt ”Orangeri”

Modern sekelskiftesvåning hyrs ut möblerad från 1:a jan och ett år.

Hyra:
Inflyttning: 1:a juni
Utflyttning: 15:e aug
Möbler: Ja, hyrs ut möblerat
Deposition: ja

Address

Address: Kronobergsgatan 7 - Kungsholmen
  • Country: Sweden
  • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps
  • Bedrooms 2
  • Bathrooms 1
  • Bedrooms 1
  • Bathrooms 1

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties