Modern och nybyggd familje villa

25,000Kr
For Rent Uthyres

4898

Property ID

190 m2

Size

4

Bedrooms

3

Bathrooms

Description

 Idyllisk och modern familje villa i Tullinge

Flytta in i detta nybyggda och rymligt familjehus på sina välplanerade ca 190 kvm med stor lättskött tomt med härlig gräsyta under stora lummiga ekar och tallar. Huset är beläget i ett familjevänligt lugnt område ca en kilometers cykelväg från Tullinge station (Stockholm city 20 min, Arlanda 60 min). Nära Tullingesjön och sköna skogsvandringar och närhet till både skolor, kommunikationer och service.

Huset med sin arkitektritade design utgör ett hem för den medvetna och innefattar alla tänkbara bekvämligheter såsom bland annat exklusiva och moderna badrum och kök,  genomgående höga it-lösningarna och i övrigt moderna materialval. , I huset finns tre separata wc och dusch varav ett eget i ”Master bedroom” Huset passar perfekt för den moderna familjen som gillar design och den moderna inredningen.

Huset har bland annat ett väl genomtänkt nätverk för Wi-fi med bra tilltagen internet uppkoppling, appstyrd belysning och termostater, touch dimmer i alla rum, kameror utomhus och vattenburen golvvärme. Rörelsegivare, rökgivare, strömbrytare, termostater, kameror, semesterinställning av värmepump – kan nas via app. Parkering för tre bilar.
Huset är extremt energisnålt, vilket innebär låga driftskostnader.

Gå en virtuell rundvandringen här

 

Planering

Välkomnade hall med trevligt ljusinsläpp från fönsterpartierna runt entré dörren. Gott om avhägningsytor med stor garderob till vänster om entrén. Hela entrén som mynnar ut i hallen och uppgång till övre plan är belagd med modernt klinkergolv. I anslutning till hallen finns tvättstuga, stort helkaklat och modernt duschrum, gott om förvaringsutrymme samt 1 sovrum/arbetsrum. I ytterligare förlängning av hallen kommer man till det moderna vardagsrummet med parkettgolv och öppen planlösning mot det moderna köket och matplatsen.  Här finns gott om ljusinsläpp från det stora glaspartierna och fönstren i tre vädersträck. Från vardagsrummet och de härliga glaspartierna finns utgång till den stora och härliga altanen i två vädersträck.

Övre plan kommer man till via den magnifika och moderna trätrappan i mörkt träslag som snyggt bryter av det ljusa trapphuset. Hela övre plan i ljusa färger och parkettgolv. Från det stora allrummet med snedtak och stora öppningsbara takfönster kommer man till tre stora och väl tilltagna sovrum. ”Master bedroom” har egen helkaklad och modern dusch, wc och ”walk in closet” I övrigt finns från allrummet ytterligare en wc med dusch samt ett förråd.

Denna fantastiska familje villa hyrs ut ommöblerat från 1:a sep (ett något tidigare) och på längre period.
Vi söker en ekonomiskt stabil familj med ordnade förhållanden som värdesätter och tar hand om husets nya och moderna charm.

Uthyrningsperiod:  Från 1:a sep (evt något tidigare) och på lång sikt
Möblering:              Nej
Hyra:                        25 000 kr
Drift:                         Tillkommer
Deposition:             2 månadshyror

Address

Address: Örnbergsvägen 56 i Tullinge
 • Country: Sweden
 • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps
 • Property ID 4898
 • Price 25,000Kr
 • Property Type ,
 • Property status ,
 • Rooms 6
 • Bedrooms 4
 • Bathrooms 3
 • Year Built 2020
 • Size 190 m2

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties