Järla Sjö Nacka – Fantastisk sjönära 3:a

19,000Kr
For Rent Uthyres

7597

Property ID

85 m2

Size

2

Bedrooms

1

Bathroom

Description

Fantastisk sjönära 3:a i populära Järla Sjö –  Nacka

Underbar 3-rums lägenhet på välplanerade 85 kvm i fantastiskt sjöläge med härlig uteplats och balkong i populära Järla Sjö. Utanför huset en magnifik grönskande park med sjön som erbjuder fantastiska badmöjligheter. Här bor man i ett lugnt område beläget på Sicklaön i Nacka. Det sjönära området kallat Järla Sjö omgivs av magiska strandpromenader, trädgårdsparker, mysiga gator och gränder. På sommaren kan man bada, paddla eller fiska i Järla sjö och på andra sidan sjön ligger Nackareservatet med närhet till Hellasgården som erbjuder både motionsspår, bastubad, bangolf och caféer. På vintern åker man skridskor eller längdskidor på Järlasjön och åker man slalom finns närliggande Hammarbybacken. Goda kommunikationer med ett stort antal bussar som snabbt tar en in till b.l.a Slussen.

Lägenhetens uteplats ligger mot lugn fin innergård med utgång från köket. Den möblerbara balkongen ligger från vardagsrummet på andra sidan bostaden och en våning upp utan direkt insyn.

Överlag en ljus och luftig lägenhet med gott om ljusinsläpp, påkostat kök med matplats och utgång till grönskande uteplats. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. Möblerbar hall samt två stora sovrum, varav det ena med både förråd och klädkammare. Badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

 

Planering:

Hall:
Välkomnande och möblerbar hall med garderob och ytterligare avhämtnings möjligheter. Infällda spotlights i tak

Kök:
Trevligt kök med matplats vid fönstret mot innergård. Härifrån finns även utgång till den mysiga och grönskande uteplatsen mot fin innergård. Ljusa interiör med röd glasmosaik ovanför den svarta bänkskivan i granit. Parkettttgolv, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys skåp

Vardagsrum:
Ljust och stort vardagsrum med stora fönsterpartier, ljusa väggar, parkettgolv och utgång till balkongen i soligt söderläge som ligger en våning upp

Sovrum 1
Fönster en våning upp från gränden utan direkt insyn. Ljusa väggar, parkettgolv och ingång till både en klädkammare samt ett invändigt förråd.

Sovrum 2
Fönster mot uteplatsen och innergården. Det är dock ingen innsyn då uteplatsen är inramad av en fin trädgårdshäck. Flera fgarderober, ljusa färger och parkettgolv.

Badrum:
Fint badrum med bra storlek, vit kaklade väggar och grått klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare

 

Bostaden hyrs ut omöblerad från 15:e Juli och planerat under 3 års tid.
Vi söker en ekonomiskt stabil hyresgäst med ordnade anställningsformer och utan betalningsanmärkningar.

Hyra: 19 000 kr
Storlek: 3:a på 85 kvm
Hyrs ut från: 15: eJuli
Hyrs ut till: Planerat 3 år
Möblering: omöblerat
Deposition: Ja

Address

Address: Buddes gränd 6 - Nacka
  • Country: Sweden
  • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps
  • Bedrooms 2
  • Bathrooms 1

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties