Hus i högsta klass

Uthyrd
Uthyrd

4059

Property ID

171 m2

Size

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Hus i högsta klass

I Älta ligger detta fantastiska hus i högsta klass med genomtänkt design och modern stil. Stort modernt kök med all tänkbar utrustning och detaljer lite utöver det vanliga. Stort vardagsrum med härlig braskamin, gott om plats för matsalsbord och takhöjd på upp till 5 meter ger ett exklusivt intryck. På övre plan finns ett stort och exklusivt sovrum med designade glas väggar ut mot vardagsrummets höga takhöjd vilket ger ett magnifikt intryck.

Från vardagsrummet kommer man till det mysiga och inglasade uterummet där det i anslutning till detta finns en designad grillplats med bänk i betong med inbyggda grillar och utrustning för den perfekta grillkvällen.

På nedre plan som ligger i soutteräng finns 2 ordentligt stora sovrum, ett väl tilltaget och  helkaklat badrum i ljusa färger med bubbelbadkar och en separat tvättstuga.

Fristående garage och en mindre och lättskött tomt.
Fiber och Tv från Telia
Kodlås på ytterdörrar och garage kopplat till modernt larm

Planering:

Välkomnade entré och hall med svart klinkergolv och inbyggd spegel garderob och i övrigt ljusa färger på väggarna. I hallen finns ingång till helkaklad och modern dusch med wc. I förlängningen av hallen finns åt ena sidan det välutrustade och moderna köket som är lite utöver det vanliga och åt andra sidan som en förlängning i hallen finns uppgång till den magnifika övervåningen med Master bedroom, stor walk in closet och separat wc

Från hallen och i anslutning till trappan till övervåning finns även trappan till nedre plan. Här finns en trevlig hall och 2 ordentliga sovrum samt ett väl tilltaget badrum med bubbelbadkar och dusch. Här nere finns även tvättstuga samt extra förvaring.

Från hallen och i direkt förlängning ligger det magnifika vardagsrummet med en takhöjd på ca 5 meter. Här finns en mysig och effektiv braskamin, ordentligt plats för det stora matsalsbordet och utgång till det fantastiska och inglasade uterummet.

Övrigt:

Uthyres från: 1 Augusti
Uthyres till: Längre period
Möblering: Flexibelt
Uppvärmning: vattenburen golvvärme på nedre plan & vattenburna radiatorer på mellan plan. Luftvärmepump med både värme och kyleffekt finns monterad.

Deposition: 2 månadshyror

Vi söker en ekonomiskt stabil familj med ordnade arbets och familjeförhållanden. Inga kollektiv.

Address

Address: Tibastvägen 35 - Älta
  • Country: Sweden
Open on Google Maps
  • Property ID 4059
  • Price Uthyrd
  • Property Type
  • Property status
  • Rooms 5
  • Bedrooms 3
  • Bathrooms 2
  • Size 171 m2
  • Garages 1

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties