Högklassigt & exklusivt boende i modern design

4400

Property ID

220 m2

Size

4

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

I populära villaområdet Stortorp i Trångsund ligger denna nybyggda moderna och högklassiga villa i högt läge intill idylliska sjön Drevviken med badplats och badklippor. I området bor ni med närhet till skolor, kommunikationer och service.

Villan med sin unika och arkitektritade design utgör ett hem ”lite utöver det vanliga” och innefattar alla tänkbara bekvämligheter med en design i den senaste stilen och bekvämligheter såsom bland annat exklusiva och moderna badrum, bastu och musiksystem inkopplat i alla rum. Huset passar perfekt för den moderna familjen som gillar design och den moderna inredningen.

Planering:

Direkt man kommer in via den välkomnande hallen möts man av den modern och stilrena designen med en enorm takhöjd på ca 8 meter som tillsammans med dem stora fönsterpartierna, moderna ljusa trägolven och vita väggarna ger ett härligt och behagligt ljusinsläpp.  I hallen möts man även av den magnifika och stilrena trappan upp till övre plan.

Kök som finns till vänster om entrén och hallen är inredd med samma ljusa trägolv som övriga huset, svart modern skåpsinredning med guldbeslag och grå marmorbänk. All tänkbar utrustning i bästa stil såsom induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl -och frysskåp samt inbyggd kaffemaskin och vinkyl. Belysning i modern design och vita väggar med fantastisk ljusinsläpp från två vädersträck. Matplats på ena sidan av köket och bar häng på andra sidan köket med öppen planlösning mot vardagsrum med mysig kamin.

På nedre plan finns även en stor och modern tvättstuga med ljust marmorgolv och grå modern skåpsinredning med gått om förvaring  I övrigt finns även här nere ett exklusivt badrum med modern och exklusiv inredning med dusch. Från nedre plan finns även ingång direkt till det stora varmgaraget.

Övre våning kommer man till via den stilrena trappan från hallen. Här uppe möts man först av den fantastiska hallen med hög takhöjd, ljust trägolv och vita väggar. På övre plan finns 4 väl tilltagna och exklusiva sovrum. Master Bedroom med extra stor Walk in closet och behaglig heltäckningsmatta. Stort och mycket exklusivt badrum med designad inredning och inbyggd bastu.

Som tillbyggnad har vinden byggts om till ytterligare ett stort ljust rum med behaglig heltäckningsmatta. Rummet används idag som Walk in closet men kan naturligtvis användas till gästrum eller kontor.

Huset värms genomgående upp med golvvärme vilket ger behaglig värme och bra design utan element.

Lättskött tomt med plats gör två bilar på uppfart + garage

Huset hyrs ut möblerat eller delvis möblerat från omgående och under längre period. Vi söker en ekonomiskt stabil familj som uppskattar de moderna husets design och standard

Storlek: Ca 220 kvm
Uthyres från: Omgående
Uthyres till: Längre period
Driftskostnader: Tillkommer
Deposition: Ja

Address

Address: Stortorpsvägen 91 - Trångsund
 • Country: Sweden
 • Province / State: Huddinge
Open on Google Maps
 • Property ID 4400
 • Price Uthyrd
 • Property Type
 • Property status
 • Rooms 6
 • Bedrooms 4
 • Bathrooms 2
 • Year Built 2018
 • Size 220 m2
 • Garages 1

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties