Fantastiskt och välplanerat gavelradhus

3340

Property ID

110 m2

Size

4

Bedrooms

Description

I Östra delen av skogås med direkt närhet till Drevviksstrand med dess fantastiska natur och härliga bad ligger detta trevliga gavelradhus med sina välplanerade 110 kvm fördelat på 5 rok och två våningar.

Planering:

Välkomnande hall i ljusa färger och golv i klinkers. Trivsamt stort och modernt kök med skåp och inredning i ljusa färger. Kakel ovan diskbänk och klinkergolv. Hög maskinell standard med all tänkbar utrustning såsom b.l.a induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro, diskmaskin. På nedre plan finns även ett separat och välutrustad tvättstuga, halkaklat duschrum och wc samt det stora och ljusa vardagsrummet med fönster vägg ut mot den fantastiska och inbyggda verandan.

Övre våning består av 3 ordentliga sovrum i ljusa färger och med laminatgolv samt ytterligare ett rum eller större förråd/klädkammare med fönster som även det går att använda till ett mindre sovrum.

Ytterligare så är vinden inredd med ett stort rum med fönster. Perfekt som extra rum, kontor eller lekrum.

Övrigt:

I Östra Skogås består mestadels av radhus och villor och ligger med gångavstånd till Centrum och kommunikationer med bland annat pendeltåget som tar dig till T-Centralen på ca 20 min och bussar som tar dig direkt till Farsta, Haninge eller Huddinge. Med bil tar du dig till Stockholm på ca 15 min.

I området finns gott om både förskolor och skolor samt gott om aktiviteter för alla åldrar. Här finns allt från rakethall med badminton, squash, paddeltennis osv. och i direkt anslutning även ett badhus. I övrigt finns idrottsanläggningar med fotbollsplan och löpnings spår samt även direkt närhet till två fantastiska sjöar i form av Drevviken och Magelungen som varje vinter plogas för skridskoåkning. För den som gillar ishockey finns även en fin och välorganiserad ishall och ca 4 km bort finns populära Ågesta Friluftsområde med alla tänkbara aktiviteter och härlig natur samt golf.

Uthyres från: Början på Augusti och under längre period
Möblering: Ej möblerat
Driftskostnader: Ca 2500 kr
Deposition: 2 månadshyror
Boyta: 110 kvm + inredd vind
Tomt: ca 200 kvm

Vi söker en ekonomiskt stabil familj med ordnad ekonomi och fasta anställningar. Inga betalningsanmärkningar och inga företag med flera anställda boende i huset.

 

Address

Address: Rapsodivägen 218 - Skogås
  • Country: Sweden
  • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps
  • Property ID 3340
  • Price Uthyrd
  • Property Type
  • Property status
  • Rooms 5
  • Bedrooms 4
  • Year Built 1978
  • Size 110 m2

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties