Fantastisk familjevilla i Bromma

Uthyrd
Uthyrd

3180

Property ID

184 m2

Size

4

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

I det fantastiska och eftertraktade området Norra Ängby ligger denna klassiska Bromma villa med sina 184 väldisponibla och generösa kvadrat. Huset med sin underbara charm och smakfulla renovering har ett bedårande läge med en fantastisk och insynsskyddad hörntomt mot skogsparti. Stora sällskapsytor och öppen planlösning med vardagsrum och matplats i vinkel med härligt ljusinsläpp och välutrustat och inspirerande kök. Huset har 3 sovrum på övre plan sovrum, 2 moderna badrum samt 3 toaletter. Garage och sällskapsrum eller extra stort sovrum med egen ingång. Bergvärme ger behagliga uppvärmningskostnader.

 

Entréplan:

Välkomnande entré med stor och magnifik hall som vetter ut mot stora och förnämliga sällskapsytor med vardagsrum och matplats i vinkel.  Härligt ljusinsläpp ihop med infällda spotlights i taket ger ett modernt och harmoniskt intryck. Trevligt och inspirerande kök med utgång direkt till stor trä däckad altan. Här nere finns även gästtoalett.

Övre plan:

Består av tre ordentliga sovrum med gott om garderobs utrymmen. Ett av dessa som använts som ”Master Bedroom” har även en stor trevlig altan/balkong med utsikt över den härliga trädgården. På övre plan finns även ett helkaklat och modernt badrum med dusch samt ett mindre allrum.

Nedre plan:

På nedre plan som ligger lite i souterräng finns ett underbart och helkaklat badrum med jacuzzi. Ett stort och trevligt sovrum/ungdomsrum eller kontor med egen ingång. Här nere finns även en välutrustad tvättstuga och pannrum med bergvärme samt garage.

Området & Kommunikationer:

Närhet till det mesta såsom affärer, skolor, förskolor, lekparker och den fina Judarskogen med härlig natur och löpspår samt Björklundshagens 4H gård som är ett populärt besöksmål för barnfamiljen.

Vid Ängbybadet vid Mälaren finns rutschkanor, sandstrand, bryggor och en sommarrestaurang. I närområdet finns även gott om sportaktiviteter, mataffärer, delikatessbutiker. Kommunikationerna i Norra Ängby är goda med promenadavstånd till såväl t-bana och buss.

 

Huset hyrs ut från och med 1 April och på längre sikt. Vi söker ekonomiskt stabil och trygg familj med fasta och trygga inkomster. Inga företag med flera anställda boende. Deposition krävs.

Möblering: Ej möblerat
Deposition: Ja
Hyresperiod: Från 1 April och tillsvidare.

 

 

Address

Address: Brennervägen - Bromma
 • Country: Sweden
 • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps
 • Property ID 3180
 • Price Uthyrd
 • Property Type
 • Property status
 • Rooms 6
 • Bedrooms 4
 • Bathrooms 2
 • Size 184 m2
 • Garages 1

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties