Attraktiv gavellägenhet med radhuskänsla

5015

Property ID

80 m2

Size

2

Bathrooms

Description

I direkt närhet till Ågestasjön och Orlångens naturreservat ligger denna fantastiska lägenhet på 80 kvm fördelat på 4 rok. Unik radhuskänsla med underbart läge och fri utsikt över intilliggande ängar och sjöar. Ett paradis för friluftsmänniskor med naturen direkt inpå men ändå nära till både Farsta Centrum, Huddinge Centrum och Stuvsta Centrum för vidare färd mot Stockholm och Södertälje. Busshållplats med buss 742 vid Ågestavägen som ligger bara 150 meter från bostaden går till Huddinge eller via Farsta Strand till Skogås. Pendeltåg och tunnelbana i Farsta Strand eller pendeltåg i Huddinge.

Närhet till både fiske, skridskoåkning, skidåkning, löpning, ridning och golf. Via kort promenad når ni golfbanan och den lokala badstranden. Det är även närhet till Farstanäset där det finns fler fina badplatser och en gångbro som leder till Farsta Gård, Farsta Centrum och Magelungens strandpromenad.

Lägenheten ligger på övre våning i huskroppen som totalt innefattar 6 lägenheter. Hela fastigheten har en stor gemensam och barnvänlig inhängnad tomt.  På baksidan finns en stor gräsbeklädd tomt som är perfekt för spel, lek och umgänge och med sol större delen av dagen. På framsidan finns även där en gräsbeklädd trädgård. Här finns även cykel stall och på sidan av huset finns parkering för boende och gäster.

Lägenheten är i absolut toppskick och erbjuder högsta standard med genomgående vattenburen golvvärme och fint ekparkett golv. Stor balkong med utsikt över sjöar och ängar och med sol nästan hela dagen. Modernt kök från Ballingslöv. Stort helkaklat badrum med klinkers, golvvärme och med tvättmaskin och tumlare Separat helkaklad WC. Fiber finns indraget. Parkeringsplats ingår. Rymligt förråd vid entrén.

Bostaden hyrs ut möblerad från 1:a oktober och planerat under 2 års tid.

Adress: Ågestavägen 202
Hyrs ut från: 1:a oktober
Hyrs ut till: planerat i 2 år
Möbler: Möblerad
Storlek: 80 kvm
Antal rum: 4 rok
Uppvärmning: golvvärme
Hyra: 16,000 kr
Deposition: 2 månadshyror

Vi söker en ekonomiskt stabil familj med tryggade anställningar och utan betalningsanmärkningar. Max 2 barn

Address

Address: Ågestavägen 202 - Huddinge
  • Country: Sweden
  • Province / State: Huddinge
Open on Google Maps
  • Property ID 5015
  • Price Uthyrd
  • Property Type
  • Property status
  • Rooms 4
  • Bathrooms 2
  • Year Built 2015
  • Size 80 m2

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties