3:a på Söder med fantastisk utsikt över Söder mälarstrand

Uthyrd
Uthyrd

4154

Property ID

66 m2

Size

2

Bedrooms

Description

På Söder i området Högalid ligger denna nyrenoverade och fantastiska 3-rums lägenhet i ensekelskiftes fastighet med direkt utsikt över Söder mälarstrand och dess fantastiska vatten, närhet till fantastiska parker,  promenad stråk. Lägenheten ligger i ett lugnt område men med direkt närhet till pulsen och kommunikationerna i Hornstull, de fantastiska områdena med Reimersholme och Långholmen på ena sidan och Tanto lunden på andra sidan.

Lägenheten ligger som sista hus ut mot Söder mälarstrand med den magnifika utsikten från vardagsrum och ett av sovrummen.  Lägenheten är till större delen nyrenoverad med köket som en ganska central del av lägenheten. Köket har all tänkbar utrustning, stora arbetsytor, barkök och även plats för mindre köksbord. Nyrenoverad och helkaklat badrum (utan badkar) men med dusch hörna och tvättmaskin. Vardagsrum med öppen spis och fantastisk utsikt över vattnet och staden på andra sidan Söder mälarstrand. Master bedroom även detta med fantastisk utsikt över havet och ytterligare ett något mindre sovrum.

Planering:
Välkomnande hall med barköket som en fortsättning av hallen, till höger i hallen finns ett av det mindre sovrummen med utsikt över Varvsgatan och skymt av vattnet. Från hallen kommer man även till badrummet och till vänster i hallen finns det stora vardagsrummet med öppen spis, och härliga detaljer i husets arkitektur och den magnifika utsikten över havet. Från vardagsrummet kommer man till det stor sovrummet och även det med den fantastiska utsikten.

Övrigt:
Lägenheten hyrs ut från:  1:a augusti
Lägenheten hyrs ut till:    1 år i taget
Deposition:    2 månadshyror
Möblering: Omöblerad

Address

Address: Varvsgatan 1 - Stockholm
  • Country: Sweden
Open on Google Maps

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Hägerstensvägen 106 - 129 46 Hägersten
073-525 64 73
info@globfastigheter.se
Other Properties