Hyra bostad

Hyr Säkert & Tryggt

 

Som hyresgäst kan de många gånger kännas både otryggt och svårt att hyra en bostad i andrahand. När du hyr via oss har du säkerheten i att Glob Fastigheter fungerar som tredje part i själva uthyrningen. Det innebär att du kan känna dig trygg i din roll som hyresgäst. Vi kontrollerar att hyresobjektet tillhör rätt uthyrare, att uthyrningen är godkänd av föreningen i förekommande fall och att det finns godkända avtal för uthyrningen. Allt detta för att du som hyresgäst ska vara trygg när du hyr din bostad. Vi kräver ofta deposition och den kommer att finnas på särskilt klientmedelskonto, allt för din säkerhet. Vi ser även till att hyresavtal utformas på rätt sätt och du kommer alltid kunna använda oss som bollplank under hela uthyrnings perioden.

För att söka en bostad registrerar du dig enkelt och gratis i vårt ansöknings formulär som du finner i rutan här under. Om det för tillfället inte skulle finns någon bostad annonserad som intresserar dig gör du dock en stor fördel i att ändå anmäla dig för framtida inkommande objekt. Dessa  kommer nämligen matchas mot innestående intresseanmälningar, vilket gör att du har en klar fördel i din jakt på en ny bostad.

Hyra som företag

Som företag kan de ofta vara både tidskrävande och svårt att hitta en bra bostad till sina anställda.  Med Glob Fastigheter som samarbetspartner slipper ni allt arbete kring detta arbete.

Börja med att intresse anmäla ert företag här under. Glob Fastigheter kommer då ta kontakt med er och ni kommer bli tilldelad en egen kontaktperson som ni under hela processen har kontakt med. Ni kommer inledningsvis gå igenom vilket objekt ni söker. Är det hus eller lägenhet, vilket område söker ni, ska bostaden vara ommöblerad eller möblerad, vilken budget har ni osv.

Med vår långa erfarenhet och stora kontaktnät kan ni med fördel lämna ert uppdrag att finna en företagsbostad till Glob Fastigheter.

Vår tjänst företagssök innefattar ett total sökfunktion av bostad åt era anställda:

  • Vi genomför en sökprofil för att få fram vad ni söker
  • Vi genomför en marknadsanalys
  • Efter presentation av objekt följer vi med på visningar
  • Vi hjälper till med kontraktsförfarandet
  • Deposition betalas till klientmedelskonto för att skydda er.
  • Vi kontrollerar att tillstånd för uthyrning finns och att rätt person hyr ut bostaden, allt för er säkerhet
  • Vi på Glob Fastigheter är behjälpliga under hela uthyrningsperioden
  • Det är gratis att låta oss söka bostad
  • Förmedlingsavgift på utgår endast när kontrakt på minst 6 månader är undertecknat.

Vi ordnar snabbt och enkelt en företagsbostad åt ert företag. Kontakta oss redan i dag

Compare

Enter your keyword