Vi ordnar företagsbostaden åt ditt företag

Vi ordnar enkelt er företagsbostad!

Som företag är de ofta både svårt och tidskrävande att hitta en bra bostad till sina anställda.  Tiden är ofta inget man har för mycket av samtidigt som detta är en viktig pusselbit att lösa. Dessutom behöver man ofta förutom tiden en stor portion erfarenhet och kunskap för att hitta en bra företagsbostad.

Vi på Glob Fastigheter kan på ett kostnadseffektivt sätt och med ett stort personligt engagemang samt en lång erfarenhet lösa era bostadsproblem på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Med oss som samarbetspartner slipper ni allt arbete kring kring bostads frågorna för era anställda.. Med vår stora erfarenhet kan ni med förtroende lämna ert uppdrag till oss. Vi vet vad som krävs i både tid och engagemang för att hitta en bra bostad åt sina anställda.

Vårt totalpris är endast 5.900 kr (exkl. moms) för att hitta en företagsbostad, ordna med kontrakt och vara ert stöd under hela uthyrningen. Detta pris gäller er som söker bostad under längre perioder på minst 6 mån eller längre. Vår stora styrka är att hitta bostad åt familjer på företag eller Ambassader som söker bostad under mer långvariga förhållanden.

Med vår totallösning tar vi först fram en profil och ett sökresultat utefter hur stor familj som ni behöver bostad åt. Vi kommer då naturligtvis väga in frågeställningar som:

  • Hur stor bostad söker ni (antal rum, kvm osv.)
  • Söker ni hus, radhus eller lägenhet
  • Vilket eller vilka områden är mest intressanta
  • Vilken budget arbetar ni med
  • Söker ni möblerat eller omöblerat

Om ni låter Glob Fastigheter  ta hand om att lösa just er företagsbostad kan ni spara både tid och pengar på att låta oss sköta hela processen. Vi kommer presentera lediga objekt och naturligtvis följa med på visningen. Vi ordnar avtal och ser till att det skrivs på rätt sätt och vi är er behjälpliga med frågor under hela uthyrningstiden. Arvode utgår sedan först när avtal är skrivet på en bostad.

Börja med att intresse anmäl ert företag. Glob Fastigheter kommer därefter kontakta er för att ta fram en sökprofil för att få en klar bild över vilken typ av företagsbostad ni söker.

Compare

Enter your keyword