Vi ordnar företagsbostaden åt ditt företag

Vi ordnar företagsbostaden åt ditt företag

Som företag kan de ofta vara både svårt och tidskrävande att hitta en bra bostad till sina anställda.  Tiden är ofta inget man har för mycket av samtidigt som detta är en viktig pusselbit att lösa.

Med Glob Fastigheter som samarbetspartner slipper ni allt arbete kring detta. Med vår långa och breda erfarenhet kan ni med förtroende lämna ert uppdrag till oss. Vi vet vad som krävs i både tid och engagemang för att hitta en bra bostad åt sina anställda.

V har flera partners som vi i nära samarbete kan lösa bostad som gäller kortare tid på veckor eller någon månad, annars är vår stora styrka att hitta bostad åt familjer på företag eller Ambassader som söker bostad under mer långvariga förhållanden såsom 1 år eller längre.

Med vår totallösning tar vi först fram en profil och ett sökresultat utefter hur stor familj som ni behöver bostad åt. Vi kommer då naturligtvis väga in frågeställningar som:

  • Hur stor bostad söker ni
  • Söker ni hus eller lägenhet
  • Vilket eller vilka områden är mest intressanta
  • Vilken budget arbetar ni med
  • Söker ni möblerat eller omöblerat

 

Efter att vi tagit fram en sökprofil startar vi vårt arbete med att hitta den bostad som ni söker och börjar därefter att presentera förslag på lediga bostäder. När det sedan är dax för visning följer naturligtvis en representant från Glob Fastigheter med på visningen. Vi kommer sedan hjälpa till med kontraktsförfarandet och vi kommer under hela uthyrningen finnas tillgängliga för allt som rör uthyrningen.

Börja med att intresse anmäler ert företag. Glob Fastigheter kommer då ta kontakt med er för att ta fram en sökprofil. Är det hus eller lägenhet, hur ska bostaden vara, ska den vara ommöblerad eller möblerad, vilken budget har ni osv. Ja, frågorna kan vara många och därmed även arbetet att finna en bostad.

Med vår långa erfarenhet och stora kontaktnät kan ni med fördel lämna ert uppdrag att finna en bostad till Glob Fastigheter.

Vill du ta din andrahandsuthyrning till en helt ny nivå?

Vill du dessutom hyra ut din bostad tryggt, säkert och enkelt? Då ska du boka ett gratis hembesök där vi berättar hur de går till.

BOKA DITT HEMBESÖK HÄR

Compare

Enter your keyword