Nybyggd sekelskiftesvilla på exklusiva Munkholmen i Sigtuna

28,000Kr
Uthyres

3115

Property ID

220 m2

Size

5

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Praktvilla från 2013 i modern sekelskiftesstil och med genomgående materialval i högsta standard.  Fastigheten ligger i exklusiva området Munkholmen med promenadavstånd längs vattnet till Sigtuna Stad med all dess historik och attraktiva utflyktsmål.

Huset med sina fantastiska 220 kvm är fördelade på 1 1/2 våning och 8 rum och kök. 2 lyxiga och helkaklade badrum, varav de på nedre plan med inbyggt badkar samt även med dubbel dusch och dubbel handfat.  Högklassigt kök med dubbeldörrar ut mot den fantastiska altanen som vetter ut mot havet. Kökets standard i hög klass och i gammelsvensk stil. Modern och designad tvättstuga i anslutning till grov entré med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Planering:

Ljus, luftig och välkomnade hall golv i gotländsk kalksten och vitmålade pärlsponts väggar.  Till höger ligger det magnifika och hel kalkade badrummet med inbyggt badkar, dubbeldusch, dubbelbadkar och bastu.

Till vänster från hallen finner ni det fantastiska köket som är byggt i sekel skiftesstil i högsta kvalité och utsikt mot havet. Innanför köket finner ni groventré och ingång till separat tvättstuga i modern design och utsikt mot havet. Med öppen planlösning från köket finner man vardagsrummet som är beläget med stora höga fönster ut mot altanen och havet.Innanför vardagsrummet finner man tv-rum eller bibliotek med även här dubbeldörrar ut mot den underbara altanen. Som sista rum på nedervåningen och från tv-rummet ligger ett sovrum eller gästrum.

Till övre plan kommer man via den magnifika trappan i hallen. Här uppe ligger ett stort allrum med fantastiskt ljus och havsutsikt. På övre plan finner man även fyra trevliga sovrum samt ytterligare ett modernt hel kaklat badrum med dusch.

Övrigt:

Tomt: Trevlig och lättskött tomt på ca 1700 kvm. Rymlig infart med gott om bilar
Bredband: Öppen fiber
Uppvärmning: Golvvärme via bergvärme
Driftskostnader såsom el, vatten och sopor: Ca 2,500 kr/mån
Möblering: Ej möblerat

Munkholmen är ett exklusivt område med gångavstånd utefter havet till Sigtuna Stad där både kultur, historia och fantastiska utflyktsmål med båt.  På Munkholmen och bara 150 meter från fastigheten ligger Sigtunas finaste badstrand. Här finns också småbåtshamn.

Huset hyrs ut omgående och på längre sikt. Ej möblerat

Vi söker en ekonomiskt stabil och seriös familj med ordnade och dokumenterade arbetsförhållande. Inga företagsboende till flera arbetare eller inga kollektiv boende. Deposition krävs

 

Address

Address: Kung Olofs väg 28 - Sigtuna
  • Country: Sweden
  • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps

Get Directions

Nearby Places

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Vretensborgsvägen 28 - 126 30 Hägersten
073-525 64 73
christian.enhorning@globfastigheter.se
Other Properties