Magnifik sjövilla i Tyresö

21,000Kr
Uthyres

3465

Property ID

150 m2

Size

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

I Tyresö på en av det finare ställena i direkt anslutning till Drevviken med dess fantastiska natur och sjöläge ligger denna fantastiska familjevilla. Huset med sina ca 150 kvm boyta och många kvadrat biyta ligger på höjden med underbar utsikt över det glänsande vattnet. På vintern plogas en stor skridskoled på Drevviken och på sommaren finns stora möjligheter med både bad och fiske.

Planering:

Huset har löpande renoverats och består av 3-4 sovrum, vardagsrum på övervåning och allrum på nedervåning och båda med stora fönster med underbar vy ut mot Drevvikens vatten. På nedre plan tillika entré plan finns även separat dusch med bastu, ett av det möjliga sovrummen, alternativt arbete – eller gästrum och gästtoalett.  Här nere finns även tvättstuga, bra förvaringsmöjligheter stora förråd och/eller verkstadsutrymme.

På övre plan finns 3 ordentliga sovrum, det fantastiska vardagsrummet med ståtlig eldstad och en underbar vyn ut mot Drevvikens öppna vatten (utsikten måste upplevas på plats). På övre plan finns även ett välutrustat kök med öppen planlösning mot den enastående matplatsen där man sitter med utsikt även här mot den fantastiska Drevviken och utgång direkt mot den magnifika och stora balkongen/altanen som sträcker sig utmed hela långsidan av huset. Altanen fortsätter även runt kortsidan på huset fram till den insynsskyddade och trevliga tomten på baksidan av huset. Till altanen kommer man från 4 ställen. Dels från köket, matrummet, vardagsrummet och från ena sovrummet.

Från ena sovrummet finns ett fantastisk uterum som även detta vetter mot vattnet. På övre plan finns även badrum och toalett.

Lättskött tomt på ca 1000 kvm.

Huset kommer hyras ut på längre sikt och till familj med ordnade familjeförhållanden och stabil och dokumenterat ordnad ekonomi.

 

Hyrs ut från: omgående
Hyrs ut till: Länge
Möblering: Delvis – kan diskuteras
Parkering: Ja
Carport: Ja
Ungefärlig tillkommande drift: 2,500 kr
Deposition: 2 månadshyror

Address

Address: Fornuddsvägen 102B
  • Country: Sweden
  • Province / State: Tyresö
Open on Google Maps

Get Directions

Nearby Places

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Vretensborgsvägen 28 - 126 30 Hägersten
073-525 64 73
christian.enhorning@globfastigheter.se
Other Properties