Översikt

  • ID: -
  • Boarea: 18/m²
  • Byggår: -
  • Antal rum: 1
  • Badrum: 1
  • Garage: -

Beskrivning

Charmig etta i lugna Runö Park, Åkersberga – Perfekt för pendlaren eller studenten!

Välkommen till Runö Park i Åkersberga, en trivsam och populär bostads- och företagsby där du nu har möjlighet att hyra en mysig etta på 18 kvm. Detta boende erbjuder både praktiska lösningar och en lugn omgivning, vilket gör det till en idealisk bostad för den som behöver en övernattningslägenhet eller en smart boendelösning för studier och jobb.

Lägenheten ligger i en harmonisk miljö med närhet till kommunikationer, service och rekreationsmöjligheter, vilket gör den attraktiv för både veckopendlare och studenter.


Etta på 18 kvm – smart planerad för maximal funktion

Denna etta på 18 kvm är välplanerad och erbjuder allt du behöver på en liten yta. Du välkomnas in i en hall med slitstarkt klinkergolv och gott om förvaring i form av dubbla garderober. Här kan du enkelt förvara både ytterkläder och annat utan att behöva kompromissa med utrymmet.

Vidare in i lägenheten hittar du det smarta allrummet som kombinerar både kök, sovplats och vardagsrum. I rummet finns en praktisk trinettkök som gör det möjligt att laga enkla måltider. Köket är utrustat med nödvändigheter som kylskåp, diskho och kokplatta. Här finns även en rymlig loftsäng på 120 cm, vilket frigör golvyta och ger plats för andra möbler såsom en liten soffa eller skrivbord.

Det stora duschrummet är fräscht och helkaklat i vitt, vilket ger en ljus och ren känsla. Här finns gott om utrymme och allt du behöver för att starta dagen på ett bekvämt sätt.


Gemensamma utrymmen och bekvämligheter

Även om lägenheten är liten, erbjuder fastigheten generösa gemensamma utrymmen som bidrar till ökad komfort. Utöver trinettköket i lägenheten har du tillgång till ett större, gemensamt kök där du kan laga mat när du vill ha mer utrymme och kanske socialisera med andra boende. Det gemensamma köket är fullt utrustat och ett utmärkt komplement till det mindre köket i lägenheten.

Tvättstugan, som också är gemensam, är lättillgänglig och utrustad med moderna maskiner för tvätt och torkning, vilket gör det enkelt att hålla ordning på tvätten.

I fastighetens entré och foajé finns dessutom en mysig lobby. Här kan du slå dig ner med en kopp kaffe, arbeta en stund eller bara umgås med andra boende. Lobbyområdet erbjuder en social och hemtrevlig miljö som ger en känsla av gemenskap och trivsel.


Perfekt för pendlare och studenter

Lägenheten lämpar sig perfekt som övernattningslägenhet för den som bor på annan ort men arbetar i Stockholm under veckorna. Tack vare närheten till Roslagsbanan, som ligger endast 200 meter från bostaden, tar du dig smidigt och snabbt till Tekniska Högskolan på cirka 35 minuter. Detta gör även bostaden till ett utmärkt alternativ för studenter, då restiden till centrala Stockholm är kort och kollektivtrafiken går regelbundet.

För dig som föredrar lite mer lugn och ro under din studietid, men ändå vill ha närheten till storstadens puls, är detta ett optimalt läge. Här kan du njuta av fridfulla omgivningar medan du enkelt kan ta dig till både Tekniska Högskolan och Stockholms city för studier och nöjen.


Service och rekreation inom räckhåll

När det kommer till service och handel har du Åkersberga centrum endast några minuter bort. Här hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter som underlättar vardagen. Skulle du känna behov av ett ännu större utbud, tar du dig på bara 19 minuter med Roslagsbanan till Täby Centrum – ett av Sveriges största köpcentrum.

Om du är intresserad av fritidsaktiviteter och natur, ligger Österåkers golfklubb precis på andra sidan vägen. Här kan du njuta av en runda golf under sommarhalvåret och längdskidåkning på klubbens spår under vintern. Denna närhet till natur och aktiviteter gör boendet till något extra för den aktive.


Uthyres på flexibla villkor

Lägenheten är tillgänglig för uthyrning från och med den 1:a november. Uthyrningen sker på ett år i taget, med stor sannolikhet till förlängning om allt fungerar bra.

Hyran ligger på 7 000 kr i månaden, med tillägg för el och bredband. Om du har bil finns möjlighet att få parkeringsplats mot en mindre avgift, vilket gör boendet ännu mer praktiskt för dig som kör till jobbet eller skolan.

Vi söker en eller max två lugna och stabila personer som kan uppvisa intyg för arbete eller studier. Detta är en perfekt bostad för dig som söker en trygg och bekväm tillvaro i en rofylld miljö, med närhet till storstadens bekvämligheter.


Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Här finns allt du behöver för ett bekvämt och smidigt boende i Åkersberga.

Bekvämligheter

Karta