Översikt

  • ID: -
  • Boarea: 110 + 40/m²
  • Byggår: -
  • Antal rum: 6
  • Badrum: 2
  • Garage: -

Beskrivning

Välkommen till ditt drömhem i Hägersten – Charmigt parhus med fantastiskt läge och moderna bekvämligheter

En unik bostadsupplevelse nära natur och stadsliv

Välkommen till Armbandsvägen 19, där detta underbara parhus erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till grönområden och stadens puls. Med en total yta på cirka 150 kvm, inklusive biyta, och en tomt som är perfekt avskärmad för privatlivets lugn, är detta hemmet för den kräsne.

Charm och funktion i varje detalj

Insynsskyddad tomt med grönskande omgivningar
På den välplanerade tomten omges huset av vackra vinrankor och en förtrollande pergola som bjuder in till avkopplande stunder utomhus. Här finns gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i det gröna. En perfekt plats för den som uppskattar lugnet utan att ge avkall på bekvämligheter.

Parkering och laddning
Tomten rymmer enkelt två bilar och är utrustad med en praktisk billaddare för den miljömedvetne. Här finns allt för den moderna familjen som prioriterar både bekvämlighet och hållbarhet.

Det perfekta hemmet för familjen

Entréplan med funktionella utrymmen
En välkomnande hall leder in till ett rymligt och väldisponerat kök, perfekt för familjemiddagar och umgänge. Här finns även ett modernt badrum med badkar och en separat tvättstuga som gör vardagen smidigare. Det stora vardagsrummet öppnar upp med generöst ljusinsläpp och en altandörr som leder ut till den härliga terrassen med stor markis – perfekt för sommarens långa kvällar.

Privata sovrum och lyxiga detaljer
På övre plan väntar tre väl tilltagna sovrum, varav ett med egen balkong som bjuder på morgonsol och avkopplande stunder. Här finns också en rymlig walk-in closet för den som värdesätter ordning och reda. Ett modernt badrum med glasväggar och dusch kompletterar detta våningsplan med stil och funktion.

Generösa utrymmen för många ändamål

Stor källarvåning för flexibilitet
Husets stora nedervåning erbjuder ytterligare två stora rum, varav ett med egen ingång – perfekt som gästrum, arbetsrum eller hobbyutrymme. Här finns gott om plats för den som söker flexibilitet och extra utrymme för olika aktiviteter.

För den kräsne hyresgästen

Villkor för uthyrning
Detta fantastiska hem hyrs ut omöblerat och söker en seriös och ekonomiskt stabil familj med ordnade arbetsförhållanden. Uthyrningen välkomnar familjer med maximalt fem personer för att säkerställa trivsel och bekvämlighet för alla.

Information om hyresobjektet

  • Adress: Armbandsvägen 19, Hägersten
  • Tillgängligt från: 1 december (eventuellt tidigare)
  • Uthyres till: Lång period
  • Hyra: 18 000 kr per månad
  • Driftkostnader: Tillkommer
  • Deposition: 2 månadshyror för att säkra en trygg överenskommelse

Upplev Hägersten med stil och komfort

Det här är chansen att uppleva det bästa av både stadsliv och naturnära boende i en av Stockholms mest eftertraktade områden. Med närhet till kommunikationer, skolor och service är detta ett perfekt val för den som söker ett hem att trivas och växa i. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och ta steget mot ditt nya drömhem i Hägersten!

Karta