Mycket representativ och nyrenoverad familjevilla

3054

Property ID

152 m2

Size

4

Bedrooms

3

Bathrooms

Description

Här finner ni en mycket representativ och fantastisk villa på bästa plats i Huddinge. Nyrenoverat med exklusiv känsla på fantastisk tomt och bästa läge.

Huset med sina välplanerade 6 rok om ca 152 kvm har genomgående hög och exklusiv standard med ljusa färger, parkett, ett exklusivt kök med fönster i tre vädersträck med utgång till en fantastisk och insynsskyddad altan på ca 40 kvm,  3 helkaklade och exklusiva badrum/wc varav alla med dusch och ett med både badkar och dubbeldusch.

Planlösning:

Välkomnande och stor möblerbar hall med gott om garderobsutrymmen i spegel försedda stora skjutgarderober.  Nedre plan även med stort biljardrum eller bibliotek, ett biorum eller sovrum samt helkaklad dusch och wc och en stor tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Via den magnifika trappan tar man sig upp till övre våning. Till höger från trappan finns det fantastiska köket med gott om plats för det stora matbordet. Spis, ugn och fläkt i köksö mot matplats där utgång till den magnifika altanen finns. All tänkbar utrustning och väl tilltagna arbetsytor i köket. Kylskåp och frysskåp med ismaskin. I anslutning till köket finns en helkaklad wc med dusch samt braskamin och härlig sällskapsyta.

Till vänster från trappan kommer man i vinkel till köket till det trevliga vardagsrummet med även här utgång till den fantastiska altanen. På övre våning finns även 3 väl tilltagna sovrum samt exklusivt badrum med dubbel dusch.

Övrigt:

Huset ligger b.l.a i närhet till Huddinge Sjukhus, Södertörns Universitet och Vistaskolan. Med buss tar det ca 3 minuter till Huddinge Centrum.

Gått om plats för parkering på tomten samt garageplats finns.

Husset hyrs ut sporadiskt möblerat (kan även diskuteras helt omöblerat) från och med omgående och på längre sikt.

Vi söker en ekonomiskt stabil familj med dokumenterad inkomst. Inga företag med flera anställda eller kollektivboende. Deposition på 2 månadshyror.

Address

Address: Högsätersvägen 13 - Huddinge
  • Country: Sweden
  • City / Town: Stockholm
Open on Google Maps

Get Directions

Nearby Places

Contact

Christian Enhörning

Property Agent
Vretensborgsvägen 28 - 126 30 Hägersten
073-525 64 73
christian.enhorning@globfastigheter.se
Other Properties